Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőrepedés? Ultrahang?

Tüszőrepedés? Ultrahang?

Figyelt kérdés
PCOs miatt a ciklusom nagyon összevissza, így nem tudom kiszámolni a peteérést. Tegnap voltam ey sima kontroll vizsgálaton, és 1,5év után a doktornő látott ultrahangon egy megrepedt tüszőt. Kérdeztem, hogy ez mikor repedhetett meg, mert előtte egy nappal voltunk együtt. Ezt nem tudta megmondani, csak azt látta, hogy meg van repedve. Itthon gyorsan csináltam egy ovu tesztet ami egyértelműen pozitív volt, így este bele is húztunk gyorsan. Ma is csináltam egyet, az már negatív lett. Szerintetek lehet rá esély, hogy pont tegnap volt tüszőrepedésem reggel valamikor és azt láthatta a doktornő? Vagy több napig látható egy megrepedt tüsző? Tudom, hogy több napig életképesek a katonák, csak előtte mi nem nagyon voltunk most együtt egy pár napig sajna.

2013. jún. 12. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az FSH-t nem mondanám soknak, az LH az valóban nagyon magas.

A terhelt inzulinod is akkor rendben?

Próbálj egészségesen étkezni, lassan felszívódó szénhidrátokat enni, ne egyél finomított, cukros dolgokat, és sportolj.

2013. jún. 12. 17:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen az inzulnom az rendben van. Ilyen cukros lisztes dolokat már régóta nem eszem igazán, vagyis csak alkalmanként néha, mivel régen volt rajtam egy cirka 20 kiló felesleg amiből 15 lement annó mikor elkezdtem odafigyelni az étkezésre, és valahogy azóta sem merek nagyon ilyeneket enni. A doki szerint a többi eredményem ezért is jó.
2013. jún. 12. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Én most nagyon bizok az aviva tornában. Ha ez sem hoz sikert akkor visszamegyek a meddőségibe és kell rásegités. Elötte most még lehet megpróbálok egy clostylbegit kúrát.
2013. jún. 12. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Az Avivát tényleg nagyon sokan ajánlják, én is most olvasgattam a facebookon a PCO-s csoportban az ehhez kapcsolódó hozzászólásokat. Szerintem majd én is kipróbálom.
2013. jún. 12. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!