Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IVF spontán ciklusban? Mit...

IVF spontán ciklusban? Mit tudtok erről? Esetleg valakinek meghozta a várva várt sikert?

Figyelt kérdés
3 sikertelen lombik utan vagyok, nehezen tudnak stimulalni. Nagyon megkoszonnem ha valaki tudna nekem ebben a kérdésben tanácsot adni.
2013. jún. 10. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én kb annyit tudok, amit írtál/mondtak neked: akkor szokták alkalmazni, ha valakinek van rendezett ciklusa, de nem reagál jól a stimura, általában magas fsh/alacsony amh mellett fordul elő. Mivel ilyenkor stimuval is max 2-3 tüsző van, nem mindegyikben van petesejt, tehát nem várható tőle jobb eredmény, mint spontán ciklusban, és akkor minek tömjenek hormonokkal. Egy barátnőm próbálta, de csak 1 ciklusban, és akkor nem volt petesejt a tüszőben, de azt mondták neki, hogy akár 5-6 egymás utáni ciklust is érdemes lenne próbálni.
2013. jún. 10. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Igen, sajnos nekem is nagyon alacsony az amh-m, eddig 3 beültetésem volt, 2, 3 majd 1 embrióval. Ezért érdekelne ez a módszer csak nem tudom, hogy a Kááli intézetben beevállalják-e ezt. Oda járunk. A barátnődnek hol csinálták?
2013. jún. 11. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ő magán intézményben csinálta (Versys), mert a Kaális doki enyhén szólva nem volt kooperatív, de járt a BMC-be is, ahol azért nyitottabbak voltak minden megoldásra. Biztos doki-függő is, de én is ugyanahhoz a Kaális dokihoz jártam, és engem már 22-es FSH-val eltanácsolt kb, azóta a 2. spontán babát várjuk... De ha őt elkerülöd, akkor lehet, hogy a Kaáli se rossz.
2013. jún. 12. 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos az előírás szerint ki kell várni a 3 hónapot, addig a dokim nem tehet velem semmit, ő legalábbis ezt mondja. Pedig pont most lett volna jó ebben a ciklusban amikor a stimulálásból a hormonok még dolgoznak.

Gratulálok a babáidhoz!!!Milyen nagy boldogság lehet ez számodra! Nekem max 17 volt az fsh-m, az is csak egyszer, amúgy mindig 10 alatt de az amh az katasztrófális. Egyszer én is maradtam spontán terhes de sajnos méhen kívüli lett :-(

2013. jún. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!