Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem egy gyönyörü...

Jennifer012 kérdése:

Ma teszteltem egy gyönyörü pozitivat, nem is kellett rá várni egyböl kijött erös piros! 1kérdés: hogy ez már tuti? Kb hány hetes lehet? Nem várt után 10napra teszteltem

Figyelt kérdés
Azért tesztelzem késön mert nem a legpontosabb a menszeszem!
2013. jún. 10. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mikor volt pontosan az utolsó menzeszed első napja? Mert onnantól számoljuk a terhességet.
2013. jún. 10. 14:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Május 2 -án volt .

Bocsi ezt lefelejtettem

2013. jún. 10. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:

5 hét és 4 napos terhes vagy orvosilag :)

Gratulálok!!!!

Várj még két hetet és csak utána menj dokihoz, már látni fogod a kicsikéted szívét dobogni :)

2013. jún. 10. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönjük :)

És ha netán jövöhét csütörtökön megyek akkor mit fog látni mert már bejelenkeztem ?!

2013. jún. 10. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Orvostól és géptől is függ. Akkor már 7 hetes leszel, így jó eséllyel dobogni fog a szívkezdeménye, de ha nem akkor sem baj. Minden esetre petezsákot és embriót már látnia kellene. Nálam 8 hetesen látták először a szívhangot, de azt már a szülészeti osztályon nézték az ultrahangosba, ahol messze jobb gépek vannak, mint a szakrendeléseket. Én 6 hetesen voltam szakrendelésen, ahol annyit tudott megállapítani a doki, hogy zárt a méhszáj és petezsák tuti van, de ő is mondta, hogy nagyon elavult a gépük.
2013. jún. 10. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem már látni fogja a szívkezdeményt pulzálni :)

Annyira izgi, írjál ám azonnal UH után :)

2013. jún. 11. 08:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát remélem hogy hallani fogom a kis szivhangot vahy valamit is ha nem akkor majd legközelebb :) e

z a kis várakozás már semmi :)

Utolso ! Minden féleképpen megirom neked :)

Elsö baba :)

4honapot vártunk rá

És csoda h iéyen hamar jött természetes uton mivel nekem a tüszöim nem durranak ki :/ de ezek szerint még is :)

2013. jún. 11. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!