Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszesz előtt 4 nappal...

Menszesz előtt 4 nappal reggel mennyinek kellene lenni a hőnek, ha sikeres a hónap? Nekem 36,5 az nem kevés?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 06:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az semmit se jelent, hogy menzesz előtt mennyi a hőd, csak az, hogy aznap-másnap, amikorra nem várod, mennyi. És a lényeg, hogy ne essen le. Olyan, hogy kevés, nincs, ha a 36.5 ott is marad, akkor jó, ha hirtelen 36 lesz belőle, akkor nem. Egy szabályos ciklusban a görbe a mensi előtti napig, aznapig, esetleg másnapig ugyanúgy néz ki, ha sikerült, mint ha nem.
2013. jún. 10. 12:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem mérted a görbédet akkor most már felesleges, mert összességében kell nézni a hőt.

A negatív kommentektől pedig ne lombozódj le!!! :) Mi pl. nem is próbálkoztunk, csak egyszer "nem vigyáztunk" és már a menses első napján halvány pozitívat teszteltem esti pisiből X-Epillel. :) Szóval ne lombozódj le, lehet hogy már ebben a hónapban sikerült! Nem szabad rágörcsölni!!! :) Sok sikert és mindenképpen írjátok meg hogy mi újság?! Szurkolok! :) 16hkm

2013. jún. 10. 18:23
 13/15 A kérdező kommentje:

Mindenképp megírom!

Neked pedig szívből grat!!! :)

A nem várt előtt volt valami tüneted ami utalt a terhességre?

2013. jún. 10. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem sikerült,sajnos nem lesz babánk (4-6-8-as vagyok) Nálad valami fejlemény?
2013. jún. 11. 15:53
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom :(

Én kb. péntekre nem várom, de már vannak menszis tüneteim :(

2013. jún. 11. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!