Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség? 2 napig...

Ez lehet terhesség? 2 napig enyhén sárgás folyásom volt, ma barnás/véres kicsit erősebb, de nem menzesz. Már meg kellett volna neki jönnie rendesen. Mi ez? Ilyen még soha nem volt? és a hasam is görcsölget.

Figyelt kérdés

Amúgy van esély babára is, de a ciklusaim rendszertelenek....

Ez valami bajt jelent? :(

2013. jún. 9. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A sárgás folyás nem jelent tul jot a véres azt inkább mensi elöjelnek gondolom csinálj egy tesztet kiderül:):)
2013. jún. 9. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap volt vmi sárgás,ma kicsi barnás,holnapra nem várom. Nem tudom mi volt ez,de érdekel éppen,h lesz e baba belőle. Majd ird meg,h nálad mi lett. Nekem is görcsölget a hasam amúgy.
2013. jún. 9. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:
nekunk nem tervezett baba lenne, de orulnenk neki, en is azt mondom, h barmi is ez, sztem nem jot jelent... de megirom mi lett! Sztem holnapra ez kiderul, 4 napig csak nem "maszatolgatok" :P
2013. jún. 9. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy én azért nem gondolom,h baj lenne,m 2hónapig jártam dokihoz,mindent kikezeltek,nem hinném,h fertőzés lenne.
2013. jún. 9. 23:15
 5/5 A kérdező kommentje:
hát nekem megjött, de nem tudom, nagyon fura, nagyon kevés, mintha most múlna el, nem értem, reggel minimálisan véreztem azóta semmi, pedig az első nap nekem inkább ömlik reggel... Azt se tudom most mi a ciklusom első napja :D Én úgy gondolom, h a sárgás folyásom is kevéske vér miatt volt, lehet ha elmúlik nődoki :S
2013. jún. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!