Valaki volt így?

Figyelt kérdés

Van olyan,akinek állandóan visszatér a hüvelyfertőzése évek óta..havi szinten kúpozás? a kérdésem az lenne,hogy aki így volt..neki megnehezítette ez a teherbeesést? úgy értem hogy ez lehet olyan hatással,hogy a kúpozás miatt nem sikerült a baba?

remélem nagyjából érthetően fogalmaztam :)

2013. jún. 9. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
sokszor kínlódok ilyenekkel, de a baba a 3. hónapban sikerült.
2013. jún. 9. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is szinte állandóan fellépnek a fertőzéses tünetek!!!Érzékeny,égő,viszkető érzés és amikor már nagyon gáz akkor jelentkezik a bűzös,túrós folyás.

Már tinédzser korom óta szenvedek vele,most 27 vagyok.

Én csak akkor kúpoztam mikor már nagyon gáz volt,vagy bevettem akkor 1 kapszulát.

Szerencsére nem volt gond a terhességgel,mert sikerült pár hónap alatt...pedig akkoriban is jelent volt egy kicsit a fertőzés.

Viszont ha állandóan kúpozol....az nem biztos hogy jó a spermáknak.....ezt nem tudom.

Remélem sikerül majd teherbe esned.

2013. jún. 9. 14:20
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat..az legalább megnyugtató,hogy nektek sikerült :')
2013. jún. 9. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!