Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A menstruációm nagyon rendszertelen. Van hogy 3 havonta jön meg, van hogy havonta. (Voltam nőgyógyásznál, azt mondta nincs gond). A menstruációm legutolsó napja után 3 nappal szexeltem. Óvszer nélkül. ( A vége előtt kb. 5 perccel hamarabb kivette.) Nincs semmi olyan tünetem amúgy, ami a terhességre utalna...

2013. jún. 7. 21:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

segíteni próbálok neki, oszt én vagyok a hibás...

csinálj tesztet szerintem. Legközelebb ne légy ilyen felelőtlen...

2013. jún. 7. 21:15
 12/24 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 7. 21:16
 13/24 anonim ***** válasza:
Még amit javasolni tudok..esemény utáni tabletta? mikor történt ez?
2013. jún. 7. 21:18
 14/24 anonim válasza:

igen lehetsz terhes bármilyen időszakban is, és igen az előváladék is tartalmazhat elég spermiumot ahoz, hogy teherbe ess hiszen, elég 1 sperma, hogy megtermékenyülj, az előváladék akkor termelődik amikor még izgalmi állapotban van a pasi, 50-50% hogy az vagy, tesz+nőgyógyász.

és az egyik válaszoló nem bunkózott, válaszolt a kérdésedre, de te kaptad fel a vizet egyből,

hány éves vagy amúgy?

2013. jún. 7. 21:20
 15/24 A kérdező kommentje:
Azt már nem lehet. Kb. 2 hete
2013. jún. 7. 21:21
 16/24 anonim ***** válasza:
43%

Köszi a védelmezést. xDD

szerintem nem elég érett a gyerekneveléshez. és sajnos a mai 12évesek zöme nemi életet él,mert azt hiszik már mindent tudnak. Ha te nem vagy egy kategória, akkor ne vedd magara. csak egy megjegyzés

jajj és tesztből kettőt vegyél, mert tévedhet.

2013. jún. 7. 21:24
 17/24 A kérdező kommentje:
20
2013. jún. 7. 21:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Van olyan,hogy csak 3 havonta menstruálsz és erre azt mondta a nőgyógyászod,hogy nem gond??? Akkor mi a gond,ha ez nem az? Válts sürgősen orvost!

Mivel kb. nincs követhető ciklusod,így még megtippelni sem lehet,hogy mikor van peteérésed,ha egyáltalán van.A megszakítás nem életbiztosítás én gumiznék,ha nem akarnék gyereket.A ciklusodat pedig nagyon hamar rendbe kellene tenni,mert el fog jönni a nap,amikor vágysz majd a babára és ilyen ciklus mellett horror lesz a próbálkozás.

2013. jún. 7. 21:26
 19/24 A kérdező kommentje:
Volt hormonvizsgálatom stb.. mindenem rendben! Fogamzásgátlót szedtem egy évvel ezelőttig, azt mondta valószínű, hogy amiatt...
2013. jún. 7. 21:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
ismerek,a nővérem most 7hetes terhes,ők is megszakítással "védekeztek",itthon meg áll a bál miatta
2013. jún. 7. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!