SOS! Tegnap a doki 23 mm-es tüszőt látott, ami szerinte hamarosan megreped, de az ovu tesztem nem teljesen +, erősödött ugyan, de nem teljesen egyforma. Attól ez még pozinak számít? Mikor legyünk együtt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 16:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne késlekedjetek. Ma! Aztán ha a pároddal nincs gond, naponta, ha vele gond van, kétnaponta!
2/5 anonim válasza:
Szerintem is ma és a következő pár napban legyetek együtt, hogy nagyobb legyen az esély. Nekem a 11. napon volt egy 23mm-es tüszőm és attól a naptól a 15. napig minden nap együtt voltunk és a 13. napon repedt meg. Ennek ellenére ma megjött, úgyhogy most sem jártunk sikerrel. Kívánom, hogy te sikeresebb légy.
3/5 A kérdező kommentje:
És nem csináltál ovu tesztet hogy mikor volt pozitív?
Sokan írják, hogy nem mindig erősebb a tesztcsík a kontrollnál és mégis baba lesz belőle.
2009. okt. 8. 16:53
4/5 anonim válasza:
Nekem a múlt hónapban és most is mindig negatív volt az ovuteszt! Múlt hónapban ennek ellenére volt pé (hő, folyás és fájdalom jelezte), ebben a hónapban pedig, ha minden igaz tegnap vagy ma van, ez majd utólag kiderül, de végig negatív a teszt! Igaz nem üzletben, hanem a Teszvesz-en vettem, lehet, hogy nem jó a minősége.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok. Csináltam ovutesztet a 12. és a 13. napon volt egyértelműen pozitív (a tesztcsík erősebb volt a kontrolnál). Csak akkor pozitív a teszt, ha a tesztcsík ugyanolyan vagy erősebb, mint a kontrolcsík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!