Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos védekezéssel...

Megszakításos védekezéssel mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
Egyenlőre így védekezünk,sem gyógyszer,sem óvszer.
2013. jún. 6. 20:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig ezen gondolkodtam, hogy vajon az a % szám az tényleges megszakításból születik-e avagy sem? Már úgy értem, hogy azt hiszik, de ment azért be is egy kicsi.

Azért más meg szenved a teherbe eséssel, de az előváladék meg olyan minimális, ha van is benne valami.. Teljes adagok nem csinálnak gyereket, ha nincs benne elég sok sperma...ha van is és egészségesek is legnagyobb része el se jut addig..

Sokan mondják, hogy egyetlen sperma elég, ha eljut addig, de azért ez se igaz, mert egy kevés ahhoz, hogy bejusson, ugyanis a petesejt védőburkát fel kell oldani, és ehhez kell a sok próbálkozó. Igaz, hogy aztán csak egy lesz a bajnok...

Szóval szerintem csak az előváladéktól teherbe esni elég iciripiciri esély van. Az a 30-40% tuti azért jön ki, mert jut az anyagból be is, mielőtt kivennék, csak nem veszi észre a nagy hévben a pasi. Vagy sejti, de reménykedik benne, hogy nem lesz, semmi, és nem mer szólni, hogy figyi olyan jó volt, lehet nem vettem ki időbe, de nem biztos..

2013. jún. 7. 07:43
 12/24 A kérdező kommentje:

Én már nem bánnám ha jönne a baba,a párom még várna egy pár hónapot!

Szeretnénk majd közös babát!

Óvszertől folyásom van,gyógyszert nem szedhetek.

2013. jún. 7. 08:29
 13/24 anonim ***** válasza:

8 éve így védekezünk. 7 hetes terhes vagyok :)

Szóval előbb utóbb van esély a babára ezzel a módszerrel.

2013. jún. 7. 09:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már írtam másik kérdésedhez is. Használjatok pharmatexet. De nem tudom hány kérdést írtál már ki erről, de tulajdonképpen az egésznek az a lényege, hogy te valahogy teherbe akarsz esni és keresed itt az önigazolást egy-egy kérdésben, másikban meg a reményt, hogy a "védekezésetek" majd hatástalan lesz?
2013. jún. 7. 09:36
 15/24 anonim ***** válasza:

A 11/14-el nagyon egyet értek!

8 évig védekeztem így, mind a kettő hosszú kapcsolatomban. Egyszer nem sikerült, és aggódtam is, hogy mi van ha nem lehet babám?! Az első "nem védekezős" hónapban sikerült.

Szerintem ez a módszer nem alkalmas védekezésre, hįába valaki nem esett így teherbe, de lehet pont Te leszel az aki igen.

Én nem tudok rá %-ot momdani. Ha az én esetemet nézzük 1%:)) sem.:)

De orvosilag is bizonyított, hogy teherbe lehet esni tőle.

Szerintem annak a 40%nak, hogy úgy estek teherbe a megszakítással, annak kb 20%-nak nem volt fogalma arról, hogy nem időben szállt ki. De aztán kitudja... Örök rejtély:))

24hkm

2013. jún. 7. 10:00
 16/24 anonim ***** válasza:

3 év megszakításos "védekezés" után estem teherbe. Sztem teljesen mindegy, hogy mennyi az esély, ha valaki egyáltalán hallani sem akar még babáról, az NE EZT VÁLASSZA, mert idővel megszívhatja. Ha 1 %, és te vagy az az 1%, de nem akarsz babát, az gáz.

Sztem is olyan 30-40% esélye lehet.

2013. jún. 7. 10:47
 17/24 A kérdező kommentje:

A párom javasolta a megszakításos védekezést,mivel az óvszertől folyásom van és nem akarja hogy megint kúpoznom,kenőcsöznöm,gyógyszereznem keljen.

Fogamzásgátlót meg nem szedhetek!

Gondolom,hogy ha Ő javasolta akkor tisztába van a lehetséges terhességgel!

2013. jún. 7. 13:21
 18/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, azért nem árt vele tisztázni:) hogy ez nem 100%:)

24hkm

2013. jún. 7. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:

Sok pasi nincs tisztában azzal, hogy ez nem valami hatékony módszer, beszéljétek meg, hogy ennek azért van kockázata.

Óvszer, és tablettán kívül van még néhány fogamzásgátlási lehetőség, implantátum, injekció, pesszárium spirál stb.

2013. jún. 7. 16:14
 20/24 anonim ***** válasza:

Nyilván ez a nagy arány nem az előváladékból adódik.

Hanem abból, hogy a férfi nem tudja időben kihúzni, vagy orgazmus előtt ürül ondó (nem előváladék!! és igen, van ilyen!), vagy épp előző aktusból marad a húgycsövében spermium és a következő menetnél kimosódik.

De a lényegen nem változtat. A lényeg pedig az, hogy a terhességeknek csupán a felét akadályozza meg.

Elhihetitek, azok a nők, akik így teherbe estek, azok is azt hitték, hogy majd az ő párjuk király lesz és időben kihúzza. Aztán meg hopsz.

2013. jún. 7. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!