Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet az, hogy az ovuláci...

Hogy lehet az, hogy az ovulációs mikroszkóp délután gyönyörűen kimutatta, hogy peteérés van, most meg pont az ellenkezőjét? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2008. jún. 19. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
az hogy más a szád ph-ja..legjobb reggel tesztelni, fomosás előtt és csak sima vízzel öblögesd a szád ..ha nem nyállal csinálod, akkor nem tudok nyilatkozni.
2008. jún. 19. 20:51
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon kezdő vagyok,mert ma vettem! én is nyállal csináltam,de már most az is megfordult a fejembe,hogy délután lehet,hogy az ujjbegyemen lévő csíkokta láttam csak!!! de köszönöm szépen a választ!
2008. jún. 19. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
AZ HOGY EGY SZART SEM ÉR!
2008. jún. 19. 20:56
 4/9 A kérdező kommentje:
hát ezt inkább ne írd le máskor! de azért köszi! az hogy neked nem jön be rohadtul nem érdekel,legalább is ilyen formában nem igazán!!!
2008. jún. 19. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:

sajnos nem mindenki tudja kezelni!! A második válaszolónak üzenem,hogy nem ez volt a kérdés hogy mi a véleménye, ezt írjad meg a gyártónak!!

Egyébként az első válaszoló vagyok. Sajnos nehéz lehet kitapasztalni, de nem csíkokat kell látni, hanem valóban olyat mint egy páfránylevél. Mikor először láttam a páfrányt majdnem lefotóztam..sikerülni fog hidd el, csak a buborékok nem jók,,arra figyelj,hogy vízállagú nyálat tegyél az üvegre és ne legyen habos sem. Én drukkolok. Már valakinek írtam, hogy amikor láttam ,akkor egyből vizelettesztes ovuteszttel leelenőriztem és onnan tudtam,hogy jót látok..szerintem beruházhatsz ellenőrzésképpen egy csomagra 2000ft 5 db- nekem elég volt.

2008. jún. 19. 21:13
 6/9 A kérdező kommentje:
oké! köszönöm!amúgy most este lámpánál csináltamés nagyon szépen látszottak a buborékok! délután csak az ablaknál néztem,de már annyira koncentráltam,hogy beleszédültem! azért vettem amúgy,hogy megszeretnék róla győződni,hogy egyáltalán van-e peteérésem! már most kifutóba vagyok attól,majd következő hónapba! minden nap nézzem majd? és ha valaki úgy nézi,hogy már esetleg terhes? akkor mit lehet látni?
2008. jún. 19. 21:17
 7/9 A kérdező kommentje:
ja és neked bevált amúgy? mármint sikerült teherbe esni? meg még arra lennék kíváncsi,hogy azt szokták mondani,hogy pé előtt is kell már szex,mert 1-2 napot él benned a sperma? hát itt ez hogy fog menni? mert nekem nem görcsöl már előtte 1-2 nappal a hasam! bár most nagyon ég a petefészkem,meg bele-bele nyilal! az mitől lehet? felfázva nem vagyok,mert azt érezném!!!
2008. jún. 19. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:
megint én! megint kipróbáltam,és most nagyon odafigyeltem,hogy mit látok! buborékokat,és szabálytalan kis formákat láttam! nem volt olyan sűrű,mint a használati útmutatós képen,sőt csak egy pár db. volt itt-ott elvétve! majd belejövök,bár remélem nem sokáig ekll majd használnom!!!
2008. jún. 19. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia!Bele fogsz jönni, hidd el. Nekem kb egy hét kellett mire kitapasztaltam. Minél többször nézed egy nap, annál jobb!
2008. jún. 20. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!