Miért nem érzek semmit?
Figyelt kérdés
Van kettő pozitív tesztem mégsem hiszem el hogy baba van. Nincs semmi bajom. Nincs hányinger és semmi. Melleim kicsit nagyobbak ennyi. Ez annyira rossz érzés:(((((2013. jún. 1. 20:03
1/5 anonim válasza:
Mert nem kötelező,hogy bajod legyen:)Inkább örülj,hogy remekül érzed magad.A hányinger pedig még előjöhet a 6. hét környékén.akkortájt szokott.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ilyen volt.
Kislányt várok, és sokszor mondják, hogy lányokkal hánynak. ( na ez nem mérvadó, főleg nem nálam)
Semmi bajom nem volt, csak annyi, mintha meg akarna jönni! Ennyit éreztem.
Ne aggódj, nem törvényszerű a terhesség alatti rosszullét.
23+1hkm
3/5 A kérdező kommentje:
Annak örülök h nem hányok. DE ott bent a lelkemben sem érzek semmit pedig akartuk a babát. Vannak tesói és akkor éreztem és örültem. Valószínű most azért mert vérezgetek és ha el menne nem akarok kötődni hozzá érzelmileg mivel már rébbebben volt egy vetélésem. Van ilyen ugye?
2013. jún. 2. 08:26
4/5 anonim válasza:
Szerintem inkább csak félsz és bizonytalan vagy amiatt hogy ez a terhességed nem úgy indul mint az előzőek.
Ne aggódj, minden rendben lesz! Vele majd a 6-8. héttől lesznek tüneteid, addig élvezd ki! :-)
Semmi baj nem lesz! A két pozitív teszt és a vérzéskimaradás magáért beszél! :-) Boldog babavárást Kismama! :-))))))
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy:)))
2013. jún. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!