Lehetseges e, hogy igy is sikerüljön?
Ne aggódj, mások is vannak így ezzel, csak nem mindenki meri felvállalni, vagy mert szégyenlik vagy ciki, vagy sajna azt hiszik velük van a baj.
Az én páromnak sem mindig működik a műszer megfelelően, nincs méret probléma meg hasonlók, csak kissé perverz a drágám és néha segíteni kell. Mondjuk ilyen gond nincs, hogy nem tud elmenni bennem, mert ha idáig eljutunk, akkor már gyorsan mennek a dolgok :)
Nekünk nincs még gyerekünk, de egy ideje már nagyon szeretnénk.
Tanács? Steril fecskendővel juttasd fel magadnak miután végeztetek, hátha sikerül. Bár nem tudom milyen eszközök szükségesek pontosan és mi ennek a menete, de volt itt 1-2 lány, aki így akart "véletlenül" vagy direkt teherbe esni a párjától. Nem tudom sikerült-e neki/k, egy próbát megér.
Vagy konzultáljatok orvossal.
Utolso elötti: Nem probaltuk meg igy, megprobaljuk majd, mindent megprobalunk, köszi a tppet :)
Utolso: Ö is azt mondja, es en is ugy tudtam, vagyis gondoltam, hogy nem is tudja mikor vegzett utoljara önkielegitest. Nem mondom, hogy minden nap szexelünk, de azert elegge rendszeres a dolog. Nem ez lehet a problema hattereben sajnos, pedig ez orvosolhato problema lehetne.
Köszönöm az eddigi valaszokat... Mondjuk a kerdes meg mindig kerdes maradt, dehat nem is csoda, hiszen erre lehet, hogy igazabol nem is nagyon van valasz. Azert kivancsi vagyok meg mindig, hogy volt e valaki, aki az alltalunk probalt modszerrel esett teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!