Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges e, hogy igy is...

Lehetseges e, hogy igy is sikerüljön?

Figyelt kérdés
Bocsanat, ha kicsit hosszu lesz a kerdesem, de eleg összetett a problema. Szoval 30 eves vagyok, a parom 42 eves. Mar van egy 7 eves kislanyunk, ö viszonylag könnyeden sikerült, öt is terveztük. A problema az, hogy a paromnak van egy erdekes gondja a közösülessel. Nagyon nehezen tud elelvezni behatolastol. Ha oralisan, vagy kezzel törtenik a dolog, akkor is hosszabb ideig tart nala, de akkor viszonylag könnyeden megy, viszont bennem keptelen elmenni. Ez mindigis igy volt, az elsö perctöl, es ö azt mondja, hogy minden szexualis együtletekor ez volt, es nem csak velem. Ezt csak azert irom, mert az szoba sem jöhet, hogy köztünk nincs rendben valami, mert nagyon szeretjük egymast. 10 eve vagyunk együtt, soha semmilyen problema nem volt a kapcsolatunkban, es a szexben sem, ezt leszamitva, de ez mivel nem terveztünk gyereket, nem volt lenyeges kerdes, hiszen amugy jo volt mindig az együttlet mindkettönknek. Most viszont elerkezettnek erezzük, hogy szülessen meg egy baba, es nagyon szeretnenk. Egy ideje probalkozunk, de egyszerüen mindig kezzel kell befejezni, mert nem tud bennem elmenni. Nyilvan nem adjuk fel, ugy is probalkozunk tovabb, de azert a kezevel mindig megprobal azonnal ahogy elmegy minel több spermiumot bejuttatni a hüvelyembe. Lehetseges, hogy igy is sikerül teherbe esnem? Mekkora ra az esely? Volt esetleg valaki akinek mar igy sikerült? A fiam fogantatasa egyebkent anno lehetseges, hogy igy törtent, mert abban a honapban is csak egyetlen egyszer sikerült bennem elmennie, a többi alkalommal igy csinaltuk. Amikor bennem ment el, az meg nem egyezik elvileg a fogantatas idöpontjaval. Szoval remenykedünk, hatha igyis menni fog. Elöre is köszönöm a valaszokat!
2013. máj. 31. 20:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Alanyom fogantatasa... elnezest elirtam :)
2013. máj. 31. 20:35
 2/9 naca81 válasza:
Ez a téma engem is érdekelne, mivel nálunk is pont ez a probléma. Nálunk még nincs gyerek, de szeretnénk. Remélem valakinek lesz ötlete.
2013. máj. 31. 21:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg ne haragudj ram erte :) de ugy örülök, hogy mas is van igy, mert nem nagyon olvastam, hallottam meg, hogy masnak is lenne hasonlo gondja. Akikkel eddig erröl beszeltem, mind azzal jöttek, hogy biztos köztünk nincs valami rendben, biztos a parom nem kivan elegge, vagy velem nem jo neki a szex. Hiaba mondtam, hogy nem erröl van szo, csak egyszerüen jobban szereti az oralis kielegülest, söt behatolaskor egyszerüen keptelen elmenni... jo neki, de befejezni nem tudja ugy az aktust, csak ha kezzel rasegit vagy ö, vagy en. Azt tudom, hogy ha bekerül a spermium a hüvejbe, akkor nyilvan lehetseges a teherbeeses. De vajon mekkora esely van, ha csak igy kepes bekerülni a hüvejbe?
2013. máj. 31. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nagyon tág vagy és így nem érez az egészből semmit és azért nem tud elmenni benned? egy hüvelyplasztika megoldaná ezt a gondot.
2013. máj. 31. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehetseges, bar nemhinnem, mert azt azert enis ereznem ha tag volnek neki, ill en se sokat ereznek belöle akkor :) 10 ev alatt egyebkent ezt mar biztosan emlitette volna. Masreszt pedig minden szexualis kapcsolataban ez volt mint irtam is, nem csak nalam :)
2013. máj. 31. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, mások is vannak így ezzel, csak nem mindenki meri felvállalni, vagy mert szégyenlik vagy ciki, vagy sajna azt hiszik velük van a baj.

Az én páromnak sem mindig működik a műszer megfelelően, nincs méret probléma meg hasonlók, csak kissé perverz a drágám és néha segíteni kell. Mondjuk ilyen gond nincs, hogy nem tud elmenni bennem, mert ha idáig eljutunk, akkor már gyorsan mennek a dolgok :)

Nekünk nincs még gyerekünk, de egy ideje már nagyon szeretnénk.

Tanács? Steril fecskendővel juttasd fel magadnak miután végeztetek, hátha sikerül. Bár nem tudom milyen eszközök szükségesek pontosan és mi ennek a menete, de volt itt 1-2 lány, aki így akart "véletlenül" vagy direkt teherbe esni a párjától. Nem tudom sikerült-e neki/k, egy próbát megér.

Vagy konzultáljatok orvossal.

2013. máj. 31. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Amikor együtt vagytok. Misszionárius pózban. Lábak fent a magasban. Esetleg megpróbálhatnád, hogy a kezeddel a hímvesszője tövénél megszorítod. Olyan mintha kézzel csinálnád neki. Közben vsz nem teljesen, de benned van. És így élvez el. Nem tudom érthetően írtam e le, azt sem, hogy mennyire lesz hatásos, de lehet megérne egy próbát.... ( Ha már próbáltátok, elnézést.)
2013. jún. 1. 11:10
 8/9 anni_ ***** válasza:
Nem lehet, hogy a férjed sokat maszturbál, ezért nem képes más módon elélvezni? Komolyan kérdezem, nálunk is volt ilyen probléma, és kiderült, hogy a párom rendszeres önkielégítése húzódik meg a háttérben. Ahogy sikerült leszoknia róla (mert nála ez egy bevett rutin volt sajnos kiskamasz kora óta), megszűnt ez a probléma.
2013. jún. 1. 11:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolso elötti: Nem probaltuk meg igy, megprobaljuk majd, mindent megprobalunk, köszi a tppet :)

Utolso: Ö is azt mondja, es en is ugy tudtam, vagyis gondoltam, hogy nem is tudja mikor vegzett utoljara önkielegitest. Nem mondom, hogy minden nap szexelünk, de azert elegge rendszeres a dolog. Nem ez lehet a problema hattereben sajnos, pedig ez orvosolhato problema lehetne.

Köszönöm az eddigi valaszokat... Mondjuk a kerdes meg mindig kerdes maradt, dehat nem is csoda, hiszen erre lehet, hogy igazabol nem is nagyon van valasz. Azert kivancsi vagyok meg mindig, hogy volt e valaki, aki az alltalunk probalt modszerrel esett teherbe.

2013. jún. 1. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!