Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen összezavarodtam...

Teljesen összezavarodtam mikor is van peteérésem!?

Figyelt kérdés
Fél éve próbálkozunk, eleinte úgy hogy csak együtt voltunk, nem számolgattunk stb, most viszont megelégeltem, utána olvastam mindennek, vettem ovi tesztet is! A kalkulátor szerint vasárnap volt az ovum, a nyák alapján most kedden, az ovu teszt ma lett halvány... :( De ma nem is lehetne elvileg mert nekem mindig pontos mensim, a luteális szakasz pedig 14 napos... :( Most minek higgyek??
2013. máj. 30. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
hány napos a ciklusod, és hanyadik napon kezdtél el tesztelni. Nekem a nyák van, hogy egy hétig is eltart, szóval az nem lövi be napra pontosan.
2013. máj. 30. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
32 napos a ciklusom és a 16. napon kezdtem...
2013. máj. 30. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy lekésted, azért nega a teszt? Még tesztelj pár napot, és utána hagyd, és kövi hónapban kezdd kicsit hamarabb.

A kalkulátornak nem kell hinni. Méred a hődet?

2013. máj. 30. 17:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, a hőmérőzést nem csináltam még... Köszi a válaszod!
2013. máj. 30. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ovutesztet a 10-12. napon érdemes elkezdeni használni, mert így lesz egy összehasonlítási alapod. A 16. nap az lehet, hogy már tényleg "utánlövés" volt.
2013. máj. 30. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!