A nap melyik szakában érdemes az ovulációs tesztet használni?
Olvastam több véleményt, van aki azt mondja a reggeli első vizeletből, van aki szerint inkább este végezzük, mert nap közben termelődik az LH.
Tegnap reggel és este is megcsináltam a tesztet, valóban más lett az eredmény. Az esti halványabb lett. Melyiknek hihetek? Mi a tapasztalatotok?
Nekem a hőmérőzés nem nagyon válik be, ezért gondoltam az ovu tesztre.
Köszönöm a válaszod!
Még azt kérdezném: Ugye akkor van peteérés amikor a legerősebb a csík, vagyis a tesztcsíkkal megegyező vastagságú, erősségű?
2 napja csinálom ( ez 3 db teszt a tegnapi kettővel együtt), mind +, de össze-vissza erősségű, bár egyik sem olyan mint a tesztcsík, kicsit halványabbak.
Szia!
Én 4 hónapja használok ovu tesztet,mindig este.Akkor minősül az eredmény pozitívnak, ha a tesztcsík ugyanolyan erős, mint a kontroll.A gondom többször is az volt, hogy nem tudtunk időben együtt lenni.Próbáld meg kiegészíteni hőmérőzéssel. Az adataidból a ciklus.hu-n tudsz diagrammot is készíteni + számít neked pé-t, stb.
Sok sikert!!!!!!
Hát igen, már 2. hónapja vezetem a hőt a ciklus.hun. Múlt hónapban annyira furi volt a diagram, hogy a program be sem jelölt peteérést. Ebben a hónapban is hasonlónak tűnik, pedig clostit is szedek második hónapja.
Teljesen el vagyok keseredve:((
Köszi, már kezdem érteni.
Szurkoljunk együtt:))
Jaj istenem, ne zavarjatok össze!:)
Akkor az lesz a legjobb, ha 5-6 napig folyamatosan csináljuk, az lehet a tuti.
Köszönöm a bíztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!