Szerintetek mennyi az esélye hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
12 hónapig szoptattam, 2 hete hagytam abba, eddig egyszer sem menstruáltam szülés óta. Tegnapelőtt csináltam pozitív ovu tesztet (azért teszteltem mert tojásfehérje szerű cucc jött belőlem, és azt olvastam hogy ez az ovuláció jele). Szerintetek ha tegnap együtt voltunk a párommal, esélyes hogy teherbe essek? Vagy még csak a hormonjaim állnak vissza a rendes kerékvágásba? Nagyon szeretnénk kistesót.2013. máj. 29. 15:37
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy az első ciklusra készült a szervezeted, és az valóban peteérés volt... Remélem, sikerült Nálatok a baba... :o)))
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. máj. 30. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!