Mikor kell a Párommal együtt lennem, hogy a Kisbabánk 2014. május elején szülessen meg?
Hiába számolod ki,hogy mikor kéne együtt lennetek
1:egyáltalán nem biztos,hogy az első hónapban sikerült
2: ha sikerül,még el is mehet a baba(nehogy így legyen)
3:nem lehet tudni a szülés időpontját, lehet hogy túlhordod,de lehet,hogy korábban születik meg!
"Jah és egyik sem tud tájékozódni"
Hihihi, ez nagyon igaz :D
AZ én bika ismerősöm (felnőtt férfi, 30 éve belvároslakó), ha 5 utcányira eltávolodik az otthonától, már az anyját hívja, hogy hogy kell hazamenni :)
Ráadásul önző, és rettenetesen lusta.
Én csak szimpla 6(!) évet vártam a kisfiamra, és összeteszem a kezem hogy sikerült!
Elég szomorú hogy ez a fontos, ez nem egy nyaralás hogy betervezed. De kívánom hogy elsőre jöjjön össze, és legyen úgy ahogy megálmodtad!
Már a fentieknél leírták, hogyan számolj.
Csak a válaszolóknak tenném hozzá, hogy nem is tudjátok miért akarják kiszámolni. Mik ezek az epés "akkor nem fogod szeretni?" "meg elég szomorú ez nem egy nyaralás" megjegyzések? Ki mondta, hogy ő úgy gondolja?
Mikor mi elkezdtünk babát tervezni, mi is elég eszeveszett számításokban voltunk, a férjem missziói miatt. Ne mindegy, hogy lemarad-e a születéséről, hogy "csak" terhesen vagyok magam, abból is mennyi ideig, mekkora lesz a következő missziójára, mert ha X időben már megszületett, akkor addigra mire megy, be tudom-e vállalni, hogy megyek én is és segítség nélkül ellátom egy másik országban stb.
Nem biztos, hogy sikerül nekik, de próbálkozni lehet.
Nagyon köszönöm a Válaszokat!:) Főként köszönöm a Hasznos, Kedves Válaszokat!:) Nos, válaszolok a többieknek is, akik rossz anyukának tartanának, vagy rossz megjegyzéseket tettek rám:)
Miért is fontos ez az időpont?
1. Már van egy Kislányunk, és szeretném, ha közel lenne a születésnapjuk egymáshoz, de azért pár hét legyen köztük!:)
2. Kissé lényegesnek tartom a horoszkópokat, főként, mert a Páromra, Rám, és a Kislányunkra is 80-95%-ban igaz dolgokat írnak, ezért néztem körül a Gyerekhoroszkópok között. Részletesen leírva, hogy melyik horoszkópnál mi lenne számomra fontos, és előnyös! Legjobban a Bika horoszkóp tulajdonságok fogtak meg, de az se lesz baj, ha Ikrek, vagy Rák lesz a Gyerek Horoszkópja!:) Azokkal is megvagyok nagyon elégedve!:)
"És ha esetleg más lesz a horoszkópja, akkor nem fogom szeretni? " vagy "abortuszra megyek?" vagy "utána már védekezni fogunk?" Nos ezekre a rossz megjegyzésekre is megvannak a válaszaim!
1.: Igenis szeretni fogom, hiszen a Gyermekem! Az első Kislányom horoszkópja nem így lett megtervezve, és Őszintén szólva kissé kiakadtam a horoszkópját látva, hogy milyen is Ő. DE!!! mindenen lehet javítani, kellő türelemmel, és Odafigyeléssel!:) És A Lányomnál ez már sikerült is valamelyest:) Ugyanúgy szeretem a Lányomat most is, hogy tudom, milyen jellem, mint azelőtt, hogy megtudtam volna! Sőt, talán még jobban is szeretem!:)
2.: Hogy abortuszra mennék??? Szó sem lehet róla!!! Mindenképp szeretnénk a Párommal Kistestvért a Lányunknak, szóval jön, amikor jönni akar!;) Nem lesz elvetetve semmiképp!! Hiszen Egy Csoda születik meg! És ezt a Csodát Szeretni, Védeni, Nevelni kell, és sokat törődni Vele!:)
3.: Hogy csak akkor ne védekezzünk, mikor azt akarjuk, hogy megfoganjon? Nos mi már hónapok óta nem védekezünk (így volt ez a Lányom megfogantatásánál is.) Ez is bizonyítja, hogy bármikor készen állunk az újabb Kis jövevényre!:) Csupán a Barátnőm mondott régen egy taktikát, amivel nagyobb eséllyel eshet a nő teherbe, én kipróbáltam, és már a következő alkalommal el is maradt a menzeszem!:) Vagyis megfogant a Kislányom!:) Pedig 6-8 hónapig biztos próbálkoztunk, sikertelenül. Sajnos, kicsit nehezebben esek teherbe, ezért is kell külön taktika rá!;) És ezzel a válaszommal gondolom válaszoltam arra is, aki azt kérdezte, hogy "akkor ez a lehetőség után újra próbálkozni csak 1 év után fogunk?" Nos: Mint már előbb is mondtam: Mi már hónapok óta nem védekezünk, szóval jön a baba akkor, amikor akar, de még jobban besegítenék akkor, amikorra mi tervezzük!:)
Röviden: Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy mikor lenne a legcélszerűbb!:) Aztán majd ahogy a Sors Akarja, Mi várni fogjuk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!