Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valószínűleg felvagyok...

Ha valószínűleg felvagyok fázva, akkor ez kihat a beágyazódásra, megragad a pici?

Figyelt kérdés
2 hete fájdogál a hasam,és sokat is pisilek,ultrahangra megyek pénteken,ugye ez nem befolyásolja a megtapadást?
2013. máj. 27. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha fel vagy fázva,akkor az egy gyulladásos állapot.Ez már nem jó.Valószínűleg gyógyszert fognak fölírni,amit terhesen nem ajánlott szedni.Biztos azt fogja mondani a doki,hogy először kúráld ki magad és utána próbálkozzatok.(A sok pisilés lehet a terhesség jele is,ha nem vagy biztos a dolgodban.)
2013. máj. 29. 11:44
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,de elvileg addig szedhetek gyógyszert amíg nem csatlakozik hozzá az én véremhez,addig meg kikúrálom nem?de ez nem befolyásolja ugye?
2013. máj. 29. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is pont akkor fáztam fel. Sumetrolimot írt fel a háziorvos, az első reggeli adagot bevettem, utána eszembe jutott, hogy mi van, ha baba van (volt egy ilyen megérzésem). Elmentem a gyógyszertárba, megkérdeztem, azt mondták, ne szedjem be, tőzegáfonyát adtak helyette, ittam vagy 5-6 litert naponta, így ki tudtam jönni a felfázásból (annyira nem volt durva betegség). Utána kiderült, hogy tényleg baba van, eddig minden rendben van vele. 36 hetes lesz holnap. :)
2013. máj. 29. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem tegnap már nem fájdogált a hasam,remélem elmúlik,mert akkor használt nekem is a cickafark,meg a tőzegáfonya,én napi 3 litert nem tudok meginni sohasem,ezért nehezebben gyógyulok,de remélem már kigyógyultam:)
2013. máj. 30. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!