Nem lehet már kisbabám ezekkel az eredményekkel, ugye?
Ciklusom 53. napján vagyok, 48. napon volt vérvétel.
TSH 2,21
LH 63.8
FSH 102,8
Prolaktin 184
Ösztradol 23,9
SHBG 21,1
Inzulin 11,8
Progeszteron 1,39
Ahogy én utánaolvastam a neten, ez már klimax.
Van már egy kisfiam, 10 éves lesz, 2011-ben volt missed ab-om, előtte is azóta is rendszertelen a ciklusom.
Most voltam 40 éves.
Holnap megyek az eredményekkel a dokihoz, de teljesen kiborultam.
Szerintetek sincs már semmi esélyem?
Szerintem a doki válasza sajnos nem kérdéses :( Ez pont olyan probléma, aminél esetleg adnak egy mensimeghozó hormont, és azt mondják, hogy akkor lehet próbálkozni, stimunak nincs értelme. Viszont alternatív dolgokkal lehet kezdeni valamit, pl akupunktúra, arwen és aviva torna, stb.
Tudom, hogy érzel most :( És olyan, hogy valaki babát szetetne, nem jön, és nem görcsöl rá, nincs, nem értem, minek kell ilyeneket írni, pláne nem nyomja 100 fölé az fsh-t...
A többieket kérdezem: Ilyenkor a petesejt adományozás + lombik vagy inszem, nem jöhet szóba?
A Kérdezőnek kívánom, hogy megtörténjen vele a csoda valamilyen módon.
Szurkolok, h jót mondjon a doki. :)
Majd írd meg!
Köszönöm a hozzászólásokat.
A helyzet a következő:
Azt mondta a doki, hogy az eredmények a koromnak(40) megfelelőek! Kérdeztem az fsh értéket, erre azt mondta, valószínűleg azért ilyen magas, mert nincs mensesem. Meg kell várni, hogy megjöjjön (?) és 3. napon vérvétel fsh értékre. Azt mondta gyógyszert nem ír, mert minden eredmény megfelelő, a progeszteron az egekben. Closti-t tavaly kaptam, de attól meg 10 napig szó szerint dőlt belőlem a vér, tehát nem a várt eredmény adja.Elmondta, hogy semmit nem lehet kategorikusan kijelenteni, a test biológia és nem fizika, bármi megtörténhet, Sok olyan van, hogy több vérzés kimarad, aztán helyreáll a rend.Anyukám és nagymamám is 52-53 éves korukig menstruáltak.Úgyhogy várunk és bízunk a természetben.Arra is gondolok, a hozzám közel állók azt mondják, még mindig a missed ab gátol engem. Nekem is gyanús a lelki ok. Meglátjuk. Most megpróbálom természetes eszközökkel elérni, hogy megjöjjön, aztán, ha sikerül lépünk tovább.
Azért írtam ilyen hosszan - bocsánat -, ha valaki hasonló cipőben jár, érezze, hogy talán nincs minden veszve.
Még egyszer köszönöm a biztató szavakat. Szép napot mindenkinek!
Drukkolok Neked!
Az aviva torna mellé még ajánlom az agykontrollt. Sok embernek segített már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!