Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem lehet már kisbabám ezekkel...

Nem lehet már kisbabám ezekkel az eredményekkel, ugye?

Figyelt kérdés

Ciklusom 53. napján vagyok, 48. napon volt vérvétel.

TSH 2,21

LH 63.8

FSH 102,8

Prolaktin 184

Ösztradol 23,9

SHBG 21,1

Inzulin 11,8

Progeszteron 1,39

Ahogy én utánaolvastam a neten, ez már klimax.

Van már egy kisfiam, 10 éves lesz, 2011-ben volt missed ab-om, előtte is azóta is rendszertelen a ciklusom.

Most voltam 40 éves.

Holnap megyek az eredményekkel a dokihoz, de teljesen kiborultam.

Szerintetek sincs már semmi esélyem?

2013. máj. 27. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a doki válasza sajnos nem kérdéses :( Ez pont olyan probléma, aminél esetleg adnak egy mensimeghozó hormont, és azt mondják, hogy akkor lehet próbálkozni, stimunak nincs értelme. Viszont alternatív dolgokkal lehet kezdeni valamit, pl akupunktúra, arwen és aviva torna, stb.

Tudom, hogy érzel most :( És olyan, hogy valaki babát szetetne, nem jön, és nem görcsöl rá, nincs, nem értem, minek kell ilyeneket írni, pláne nem nyomja 100 fölé az fsh-t...

2013. máj. 27. 22:18
 12/22 anonim ***** válasza:

A többieket kérdezem: Ilyenkor a petesejt adományozás + lombik vagy inszem, nem jöhet szóba?

A Kérdezőnek kívánom, hogy megtörténjen vele a csoda valamilyen módon.

2013. máj. 28. 09:14
 13/22 anonim ***** válasza:

Szurkolok, h jót mondjon a doki. :)

Majd írd meg!

2013. máj. 28. 13:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.

A helyzet a következő:

Azt mondta a doki, hogy az eredmények a koromnak(40) megfelelőek! Kérdeztem az fsh értéket, erre azt mondta, valószínűleg azért ilyen magas, mert nincs mensesem. Meg kell várni, hogy megjöjjön (?) és 3. napon vérvétel fsh értékre. Azt mondta gyógyszert nem ír, mert minden eredmény megfelelő, a progeszteron az egekben. Closti-t tavaly kaptam, de attól meg 10 napig szó szerint dőlt belőlem a vér, tehát nem a várt eredmény adja.Elmondta, hogy semmit nem lehet kategorikusan kijelenteni, a test biológia és nem fizika, bármi megtörténhet, Sok olyan van, hogy több vérzés kimarad, aztán helyreáll a rend.Anyukám és nagymamám is 52-53 éves korukig menstruáltak.Úgyhogy várunk és bízunk a természetben.Arra is gondolok, a hozzám közel állók azt mondják, még mindig a missed ab gátol engem. Nekem is gyanús a lelki ok. Meglátjuk. Most megpróbálom természetes eszközökkel elérni, hogy megjöjjön, aztán, ha sikerül lépünk tovább.

Azért írtam ilyen hosszan - bocsánat -, ha valaki hasonló cipőben jár, érezze, hogy talán nincs minden veszve.

Még egyszer köszönöm a biztató szavakat. Szép napot mindenkinek!

2013. máj. 29. 09:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Örülök, h nincs minden veszve! Fel a fejjel és csak pozitívan :)
2013. máj. 29. 10:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlom az aviva tornát, sztem próbáld ki. És kitartás:)
2013. máj. 29. 10:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. máj. 29. 11:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Örülök, és annak is, hogy a szavaidból a biztatást és a reményt veszek ki. Látod, hogy nincs minden veszve? Azért korai lenne, ha te már most klimaxolnál, bár nem értek ehhez, meg nekem van még hozzá idő bőven, de nagyon szorítok neked, és bízz benne,hogy összefog jönni, csak idő kérdése. Sok sikert! Azért ha összejönne írd meg légyszi, had örüljek veled! :D
2013. máj. 30. 09:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Drukkolok Neked!

Az aviva torna mellé még ajánlom az agykontrollt. Sok embernek segített már.

2013. máj. 30. 10:18
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg aranyosak vagytok. Ma beszélgettem a kolléganőmmel és ő is azt mondta, hogy még mindig nem vagyok túl a babám elvesztésén.Pedig én azt hittem...Innentől még tudatosabban pozitív leszek és ha- adná a Jóisten - sikerül teherbe esnem,megírom, hogy reményt kaphasson más is. Jó éjt mindenkinek!
2013. máj. 30. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!