Most tényleg terhes lehetek? Már unom ezt a témát.
Figyelt kérdés
20éves lány vagyok, ma meg tegnap is nagyon fájt a fejem, és emiatt hányingerem is volt, amit kb 1óra alatt kialudtam, szerintem keveset ettem.
Ebben a hónapban hajszál pontosan jött meg a menzeszem, pont ma múlt el, de apám ma már kérdezte hogy nem-e lehetek terhes...elmagyaráztam neki, hogy megjött (akármilyen ciki is)
anyám meg azon lovagol, hogy az nem jelent semmit ha megvan, tuti terhes vagyok. komolyan már idegbajt kapok....
2013. máj. 25. 21:21
11/18 anonim válasza:
ha nem védekezel,lehetsz terhes..anyád képébe vágj egy negatív tesztet aztán kész
12/18 A kérdező kommentje:
utolsó írtam, hogy használunk gumit, nem vagyunk hülyék
2013. máj. 25. 21:42
13/18 anonim válasza:
Még az is megoldás, hogy reggel megmutatjátok a használt gumit. Olcsóbb, de drasztikusabb.
14/18 anonim válasza:
Agonizálsz itt, már rég le lehetett volna tudni, pár száz forint egy teszt, és te is megnyugodnál. Tisztelet a kivételnek, de nagyon sok lánytól hallottam már, hogy "jaj, csak kipróbáltuk, milyen érzés, ha belém élvez a barátom, de amúgy védekezünk ám".
15/18 anonim válasza:
20 évesen miért nem vagy képes megmondani a szüleidnek, hogy szálljanak le a magánéletedről és beszélgessenek a saját nemi életükről szabadidejükben? Mit akarsz te itt bizonygatni nekik? Nem csak korban kéne felnőni, hanem agyban is! N29
16/18 anonim válasza:
Miért gondolják anyukádék azt hogy terhes vagy?
18/18 A kérdező kommentje:
vettem tesztet, NEGATÍV lett! azóta megnyugodtam és a rosszullétem is elmúlt, tuti az ideg okozta
2013. máj. 29. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!