Mennyi idő telik el az aktus és a "teherbeesés" közt?
Tehát ha a kalkulátor azt írja hogy a teherbeesés legvalószínűbb napja , akkor az az sikeres aktus napját jelölheti, vagy a az aktus utáni egyéb folyamatot?
Íme a kalkulátor, amivel kapcsolatban kérdezek:
Mit is jelent teherbe esni?
A pete kilöködése után 24 óra van a megtermékenyítésre, ezek után elhal a petesejt. A spermiumok viszont akár 3 napot is élnek benned és képessek a megtermékenyítésre.
Viszont a megtermékenyítés után kb 3-4 nap mire a méhbe érkezik a megtermékenyített petesejt, ekkor már osztodik is, és még 2-4 nap mire igazán beágyazódik és kapcsolat lesz az anya és a magzat között. Innentöl mondják, hogy terhesség, az orvos innentöl láthatja UH-n és innentöl termelödnek a hormonok.
Én április. 20-án voltam utáljára a Mikulás "szánkóján" :)
2014. 01. 25-re vagyok kiírva.
A ciklusom 34-36 napos, most pl. a 20. cn napon volt ovum és a 21-22 cn. nap a valószínű a teherbeesésre.
Bármilyen kalkulátort néztem eddig, mindegyik azt írta, hogy a 16-18. cn-ok között volt a teherbesés.
Közben pedig az uh is a 20 cn után mutatott peteérést és az ovu tesztek is.
A lányomnál egyébként az első 20 hétben vagy 6x módosítottak a szülés várható időpontján. Nem az fog számítani, hogy papíron mit mondanak, hanem, hogy a gyermek hogyan fejlődik. :)
szia!!
lehet én értem félre a kérdésedet de leírom én hogyan értelmezem a kérdésedet és az szerint válaszolok!!
a teherbeesés legvalószínűbb napja az ovu! tehát május 12!az ovu és a menszi közt általában 14-16 nap telik el tehát akkor mutatható ki a terhesség de van akinek még akkor sem!! szoktad érezni az ovut?? mert akkor könnyebb számolni és időzíteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!