Menstruáció alatt van a pé-és, akkor sikerülhet a baba? Lett már valaki így terhes?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 09:32
1/5 anonim válasza:
Szóval szerintem nekem a 9.-ik ciklusnapomon volt pém,de nem is tudom már,mert ilyen hamar még sosem volt.Ovuteszt pedig nem csal!
Csatolnád a görbédet?Mert szerintem lehetséges h mensi alatt valaki teherbe esik!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nem tudom megmutatni a görbémet:(Sajnos össze-vissza van most ciklusom:(Holnap megyek vissza dokihoz,mert már 2hete vérzek;(Vezetem a görbémet és úgy látom,hogy most van pé!
2009. okt. 4. 09:59
3/5 anonim válasza:
Kíváncsian várom mit mond a doki!Sok sikert neked is,meg nekem is!Remélem lesz baba!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,és sok sikert neked is!Ide,majd megírom,hogy mit mondott a doki!/csak hétvégén tudok írni,mert sok a munkám/Majd írj Te is a fejleményekről:)
2009. okt. 4. 13:36
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Azt mondta a doki,hogy nem vagyok terhes:(Az erős vérzés sem baba miatt volt!Veled mi újság?
2009. okt. 10. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!