Volt 6db halvány pozitív tesztem, a HCG vizsgálat nem mutatott terhességet, mégsem jött meg?
Hát, én csinálnék egy tesztet azért, talán jobb, mint a bizonytalanság. Nekem is volt többször halvány pozitív, némelyiken meg is maradt a nagyon halvány vonal, a legtöbbön inkább száradási csík volt, szürkés, majd legtöbbször eltűnt. Becsapós lehet. Például az X-epil teszten nekem időn belül szinte mindig kialakult egy kis csík, de halvány és nem színes, amikor nem volt baba. Tudom, hogy drága, de a patikában 2000 forintért lehet venni digitális Clearblue tesztet, ami félreérthetetlenül mutatja, hogy + vagy -.
A másik meg, hogy bár inkább fordítva szokott lenni, de előfordult nálam, hogy a magas LH szintre a terhességi teszt is reagál egy halovány vonallal. Nőgyógyász mondta, hogy előfordulhat. Lehet, hogy volt egy soron kívüli peteérésed is, és az a 6 halvány teszt arra reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!