Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt 6db halvány pozitív...

Volt 6db halvány pozitív tesztem, a HCG vizsgálat nem mutatott terhességet, mégsem jött meg?

Figyelt kérdés
Az első Clostilbegytes hónapom volt áprilisban. És nem is jött meg a menstruációm május 7-én. 6 db nagyon halvány tesztem volt. Az orvos nem látott semmit csak 10mm-es nyálkahártyát. Csináltatott egy HCG vizsgálatot ami kimutatta,hogy nem vagyok terhes. De még ha kémiai terhességem volt, akkor is már rég meg kellett volna jönnie nem?! Szerintetek mi lehetett?! Az orvos annyit mondott,hogy nem vagyok terhes..

2013. máj. 22. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy baba miatt nem jön meg,majd írd meg ha van valami fejlemény!
2013. máj. 25. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a 6 db teszt mennyi idő alatt készült el? Hány nap alatt, és mikor? Azóta teszteltél te is negatívat?
2013. máj. 25. 21:20
 13/17 A kérdező kommentje:
kb 9 nap alatt ment el a 6db teszt. Azóta nem csináltam tesztet, úgy döntöttem,hogy megvárom amíg megyek az orvoshoz.
2013. máj. 26. 08:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát, én csinálnék egy tesztet azért, talán jobb, mint a bizonytalanság. Nekem is volt többször halvány pozitív, némelyiken meg is maradt a nagyon halvány vonal, a legtöbbön inkább száradási csík volt, szürkés, majd legtöbbször eltűnt. Becsapós lehet. Például az X-epil teszten nekem időn belül szinte mindig kialakult egy kis csík, de halvány és nem színes, amikor nem volt baba. Tudom, hogy drága, de a patikában 2000 forintért lehet venni digitális Clearblue tesztet, ami félreérthetetlenül mutatja, hogy + vagy -.

A másik meg, hogy bár inkább fordítva szokott lenni, de előfordult nálam, hogy a magas LH szintre a terhességi teszt is reagál egy halovány vonallal. Nőgyógyász mondta, hogy előfordulhat. Lehet, hogy volt egy soron kívüli peteérésed is, és az a 6 halvány teszt arra reagált.

2013. máj. 26. 13:45
 15/17 A kérdező kommentje:
9 napig mutatta volna a teszt?! Mert szerintem akkor az orvos látta volna,hogy volt egy spontán peteérésem, mert aznap is pozitív lett a teszt mikor mentem hozzá, és megvizsgált.
2013. máj. 27. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:
mikor mész orvoshoz?
2013. máj. 27. 10:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Jövőhét kedden megyek vissza az orvoshoz.
2013. máj. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!