Ha a hasam úgy fáj, mintha megjönne akkor az utalhat terhességre?
Kb 2 hete voltam a pasimmal és védekeztünk gumival. Ő azt mondja semmi okom az aggodalomra, 110%-osan elhihetem, h nem vagyok terhes, de ugyanakkor mégis bennem van az, hogy "úristen mivan, ha mégis." Kb 1 hónapja vesztettem el a szüzességem és azóta minden aktus után azt hiszem, hogy terhes vagyok/leszek. Szinte már pár tünet jelentkezett is rajtam. Erős hasgörcsök. (Mondjuk fel vagyok fázva) Néha-néha fölébredek éjjel arra, hogy fázok/melegem van. Meg a számba is szokott furcsa íz lenni. Ezeket mind csak beképzelem magamnak vagy előfordulhat??? Amúgy a párom többször is elment bennem (Gumiban) de amkor húzta kifele mindig fogta a gumi végét. Szal még ki sem folyhatott barátom szerint, de mégis parázok :SSSSS (Ez meg keseríti az életem:S) Ma este meg elkezdett úgy fájni a hasam, mintha meg akarna jönni. (Kb 24. napomon lehetek).
Egy 16 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!