Van egy tesztem ellőjem? Szerintetek érdemes?
Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom.5 napja egy fél napot görcsölgettem,de ez nem menzi görcs volt,egyébként sem szoktam görcsölni.Szurkálgatott,feszített és felpuffadt ami most is jelen van.Később is kezdett érzékeny lenni a mellem mint menzikor szokott,most növöget,de inkább a mellbimbóim érzékenyek,fura érzés.Szédülés is hirtelen jön és tegnap
óta fehér folyásom van.Érdemes a tesztet megcsinálni?Már nagyon izgulok:)
Én a várt menstruáció előtti napokban teszteltem és pozitív lett :) Ráadásul én úgy csináltam tesztet, hogy semmilyen tünetem nem volt az ég világon, csak nagyon húzós időszak előtt álltam a munkahelyen és úgymond saját megnyugtatásra, véletlenszerűen csináltam tesztet, hogy biztos legyek abban, hogy vállalhatom a feladatokat (repülővel utazás, fogadásokon való részvétel, hosszú munkanapok, pörgés, stressz stb.). Én lepődtem meg a legjobban, hogy pozitív lett a teszt, igaz, nagyon halványan, de aztán pár nappal később már a tesztcsík erősebb lett a kontrollcsíknál és tünetek is szépen sorjában előjöttek. Úgyhogy szerintem már simán kimutathatja nálad is. Hajrá :)
2013. máj. 18. 18:32
12/23 anonim válasza:
Nekem most ugyan ezek a tüneteim, holnapra nem várom, és halvány csíkom van!!!!!
2013. máj. 18. 19:17
13/23 A kérdező kommentje:
De jó neked utolsó válaszoló,örülök neked:)gratula a babához.Én megvárom a párom,holnap tesztelek:)
2013. máj. 19. 08:09
14/23 anonim válasza:
Szerintem is jobb a holnap. Addigra már teljesen egyértelmű csíkozást fogtok kapni. Kívánom a legjobbakat! :) És írd meg, hogy mi lett az eredmény! :)
7. válaszoló
2013. máj. 19. 15:31
15/23 anonim válasza:
Mi újság Kedves Kérdező? Megcsináltad a tesztet?? Nagyon izgulok érted!! :)
2013. máj. 20. 09:35
16/23 anonim válasza:
Na mizuuuu? ;)))
2013. máj. 20. 09:54
17/23 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg,de félek megcsinálni a tesztet.Tényleg nagyon izgulok,de úgy döntöttünk várok még 2 napot.Megírom mindenképp mi az eredmény.
2013. máj. 20. 21:13
18/23 anonim válasza:
Nem is értem hogy birod ki! Miért félsz tesztelni? Jobb inkább rágódni? ÉN már ahogy sejtettem hogy kimutathatja rögtön teszteltem és halványan de ott volt, és másnap még erősebb, ma meg aztán a legerősebb:)))
Ne félj tesztelni!!!!!Jobb minél előbb megtudni és vigyázni magadra!!!Ha meg negatív úgyis megjön!!
Drukkolok!!!
2013. máj. 21. 08:40
19/23 A kérdező kommentje:
Megcsináltam:)és nem tudjuk eldönteni,hogy pozi vagy nega.A párom nagyon nagyon halványan látja a pozit,de szerintem egyértelműen negatív.17-18 ra nem vártam,lehet még korai volt?Van akinél később mutatja ki nem?Gabriel tesztet csináltam reggeli vizeletből.Próba 2-3 nap ha addig nem jön meg.Mindenképp megírom az eredményt.
2013. máj. 21. 18:05
20/23 anonim válasza:
Szerintem, tegyél fel képet, ha lehet és hátha több szem többet lát. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!