Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt pontosan 1...

Menstruáció előtt pontosan 1 héttel vizes folyás tuti a nem vártat jelzi, ugye?

Figyelt kérdés
Peteérés környékén volt nyákom, utána szárazság, majd fehér folyás egy kevés és most 1 héttel a nem várt előtt állandóan azt érzem, hogy folyok.Színe nem igazán van. Igazából szinte mindenhol azt olvastam, hogy mensi, de azért megkérdezem, hogy másnak ennek ellenére sikerült-e. Alhasi görcsöket, szurkálásokat már elég régóta érzek, de lehet fel is fáztam...Mellem duzzadtabb, viszket a mellbimbóm, de nem igazán fáj.Ez megint egy sikertelen hónap, ugye???

2013. máj. 16. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

D és E vitamint érdemes lenne megpróbálni. A D általános termékenységi vitamin, párod is szedheti, az E meg a hormonháztartást szabályozza, a pajzsmirigyre hat.

Szerintem korai még azon legózni, hogy mi lesz majd 1 hét múlva, a nem várt körül. Amiket írtál, nem nevezhetők jelnek. Azért sok sikert!

2013. máj. 16. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Bocsi, hogy belekontárkodok de szerinted érdemes egy ilyen laborvizsgálatot kérni akkor is ha még nem szeretnék babát? Tudom furán hangzik:) Szeretnék majd később, de félek, hogy akkor derül majd ki, hogy valami baj van, mert egy ideje megszakítással "védekezünk" és annyi történetet hallok, hogy mindenki teherbe esett tőle, én meg nem.
2013. máj. 16. 20:58
 13/18 anonim ***** válasza:
A 10-es válaszolóra gondoltam:)
2013. máj. 16. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem vizes folyásom volt azokban a hónapokban amikor nem sikerült, de akkor is amikor sikerült.
2013. máj. 16. 21:35
 15/18 A kérdező kommentje:

10es válaszoló. Sajnálom, hogy még nem jött össze! Nagyon rossz, amikor valamit nagyon szeretnél, de csak nem akar összejönni.

És igazából köszi mindenkinek! Persze, hogy nem lehet tudni mi lesz 1 hét múlva. De azért most inkább olyan érzésem van, mint menstruáció előtt. Szóval én már ezt a hónapot elkönyveltem így, és azért egy vérvétellel nem ártok magamnak. Meg szerintem senki. Olyan hülyeség, hogy azt mondják, hogy akkor kérj csak ilyen vizsgálatot, ha egy éve nem sikerül. Ha valaki így nyugodt, akkor hajrá!

2013. máj. 16. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:

10 vagyok a 12-nek. :)

Igen akár akkor is kérheted, csak nem biztos hogy megcsinálják, doki függő,mert nem végeznek ugye feleslegesen vizsgálatokat,ami azért részben érthető. Tehát ha megmondod, hogy nem akarsz még babát, nincs semmi panaszod,akkor nem fogsz beutalót kapni, hacsak nem magándokid van.

2013. máj. 17. 06:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Hormonokkal endokrinológushoz menj, a nőgyógyász nem ért a hormonokhoz. Csak azt nézi, hogy meg van-e csillagozva az eredmény vagy nem! Tapasztalatból mondom! Nekem a sok nőgyógyi akiknél voltam, mind azt mondták, hogy nem értik miért ilyen az eredményem, mi a bajo,, az endokrinológus csak a papírjaimból (rám se nézett, soha nem látott) megmondta, hogy mi a bajom!
2013. máj. 17. 22:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Láttam, hogy a hormonokról beszélgettek, hátha tudok segíteni.

A Kaáli a következő vizsgálatokat kérte:

progeszteron (ezt már a nőgyógyász is kérte, sima kórházi vérvétel)

prolaktin (ezt is)

CA125+HE4 (tumor marker, ezt a kórházban nem csinálják, Győrben a Laboratórium Kft. végzi)

A jelenlegi nőgyógyászom javasolta:

DHEA-S 2500Ft

Inzulin 1790Ft

Prolaktin 1880Ft

Tesztoszteron 1790Ft

HE4+CA125 9900Ft

valmint egy terheléses vércukor vizsgálatot

Ha már nagyon el vagytok keseredve szerintem akkor se válasszátok a Kaálit, próbáljátok ki az Aviva tornát, keressetek másik nőgyógyászt, próbáljatok endometriózis, inzulinrezisztencia diétát vagy csak hagyjátok el a cukrot fehér lisztet pár hónapig. (Saját tapasztalat)

2013. máj. 23. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!