Inszemináció? Van esély a beavatkozásra? Kinek sierült elsőre? Bővebben lent.
Úgy néz ki, hogy jövő hét közepén lenne az első inszemem a BMC-be. Csütörtökön voltam 9. napi UH-n, ahol nem láttak domináns tüszőt, inkább több kicsit. A bal petefészkembe volt egy, ami nagyobb volt a többinél. 6 napig kaptam a Merionalt 2/3-ad ampullával, tegnaptól napi fél ampulla lett vasárnapig. Hétfőn egy újabb UH. Szerintetek van esély a beavatkozásra?
Ugye nagyon keveseknek sikerült az első inszem?
Tapsztalatokat és véleményeket várnék, minél többet.
Köszi.
Hahó, Jó reggelt, válaszolnátok Nekem? Nagyon várom.
Köszi!
Úgy legyen. A Jó Isten szóljon Belőled, és köszönöm, hogy Te legalább válaszra méltattál.
Még valaki/valakik?
6 hetes UH-on azt mondta a doki,hogy 10 nap múlva menjek UH-ra,akkor már szívhang is lesz.Mérete a petezsáknak megfelelő volt,jó helyen tapadt meg.Aztán jött a görcsölés,barnázás és vérzés.Rohantam a dokihoz,azt mondta sajnos ez a terhesség be fog fejeződni.Nem kellet műtéttel befejezni.
Nem tudni miért volt.Ezer egy oka lehetett.A természet szelektál.
Azóta volt 4 inszem,egyiket sem tudta megmondani a doki,hogy miért nem sikerültek.Stimulálás nélkül is van peteérésem.A petevezetékek átjárhatóak,laparoszkópián sem találtak semmit.A párom is oké.Széttárta a doki a kezeit,és azt mondta nem érti miért nem sikerül,hiszen minden adott volt hozzá.Hát ennyi.Mindkettőnkkel minden rendben és sehol semmi.
Bocs,hogy ilyen hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!