Mastodynon vagy Premens?
Figyelt kérdés
Iszonyú pms tünetekre melyiket ajánlanátok? Egyébként Ir-em és pm alulműködésem van.2013. máj. 16. 10:27
1/4 anonim válasza:
Én Mastodynont szedek, bár nem PMS tünetekre. Szerintem tökmindegy, melyiket választod. Talán PMS-re a Mastodynon jobb, többféle hatóanyag van benne, mint a Premensben.
2/4 anonim válasza:
Az IR-re, Pm-re kaptál gyógyszert? Mennyit szedsz belőle?
Mert mikor én elkezdtem szedni a Meforalt, Letroxot (szintúgy ezekkel a problémákkal élek mint te) egycsapásra elmúltak a PMS tünetek.
Agnucaston néven is fut a Premenshez hasonló bogyó erre, én azt szedtem, de nem ért semmit. A mastodynon és Premens-nek is kell 2-3 hónap idő mire elkezded érezni a hatását.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen szedek. Már 4 hónapja. 50-es letroxot, meg 2xfél 1000-es meforalt. Nekem nem változtattak a gyógyszerek semmit a ciklusomon.
2013. máj. 16. 10:54
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A mastodynon mellett döntöttem. Mikor kell elkezdeni szedni?
2013. máj. 16. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!