Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem megy fel a hő nem is...

Ha nem megy fel a hő nem is volt ovuláció?

Figyelt kérdés
Elég hosszúak és rendszertelenek a ciklusaim. Most kaptam rá gyógyszert, hogy beálljon (meforal, letrox)pm alulműködés és ir miatt! Ebben a kónapban mértem a hőmet, és éreztem is az ovulációt és a hőmön is látszott az esés, de mégsem emelkedett fel rendesen a hőm. Ez azt jelenti, hogy nem is volt ovulációm? Vagy csak próbálkozik a szervezetem?
2013. máj. 14. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia,az mit jelent hogy nem emelkedett rendesen?Esetleg meg lehet nézni?Már ha neten vezeted a hőgörbédet,mert így nem hiszem hogy tudunk segíteni.
2013. máj. 14. 18:10
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

Az az igazság, hogy május 5. óta mérem nyelv alatt, azelőtt hónaljban mértem. Tudom, hogy így nem lehet sokmindenre következtetni, de 5-én pl. 36,4 volt a hőm, ma pedig csak 36,1! Ez normális? És elvileg most volt az ovum! Legalábbis úgy éreztem! A tojásfehérjés nyák, lement a hőm, a derekam előtte egy hétig majd leszakadt! Szurkált a petefészkem. Szerintetek? Olyan tanácstalan vagyok?

2013. máj. 14. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem egyelőre ne is idegesítsd magad ezzel. Értelmeset akkor lehet majd mondani, ha van egy teljes havi, korrekten végigmért görbéd. Addig maximum találgathatunk.
2013. máj. 14. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Tényleg ne idegesitsd magad,de valóban igaz hogy cikk-cakkos a görbéd és alacsony a hő,és nem ment fel egyenlőre úgy ahogy kellett volna.Egyik gondolatom hogy nem tudott a tüsződ még kirepedni.Megmutatom az enyémet a múlt havit és az előző havit,ebben a hónapban nem készítettem,mert majd látod hogy miért...talán ezzel tudok segíteni.De tényleg ne aggódj,mert még csak most kezdted a mérést. :)

[link]

és a másik hónap

[link]

2013. máj. 14. 19:15
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, szóval akkor ne aggódjak. Lehetséges akkor, hogy nem reped meg a tüszőm és mégis érzem az ovulációs fájdalmat? Minden hónapban éreztem a nyákot, de sosem jön meg időben. PCO gyanús is vagyok, bár nem láttak még cisztát a petefészkemen. De az összes tünetem megvan.

Egyébként lehet, hogy tudatlan vagyok, de nem jöttem rá, hogy miért nem folytattad a diagrammot? Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :-)

2013. máj. 14. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
pozitivat teszteltem,ennek ellenére nem maradt meg,az orvos is látott már valamit ezért mertem tesztelni,de valószinű,egy kicsivel magasabb Tsh és talán progeszteronhiány okozta,ezért döntöttem úgy hogy ez a hónap a nyugalomé lesz :)A görbén jeleztem is a pozi tesztet.
2013. máj. 14. 20:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sajnálom! Észrevettem a tesztet, csak mivel utána megjött azt hittem hibás volt! De új hónap új lehetőség! :-)Köszönöm a választ!
2013. máj. 14. 20:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Szerintetek?

[link]

2013. máj. 15. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha holnap még egyet vagy többet felmegy akkor megvolt az ovuláció :)
2013. máj. 15. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Jajjj, remélem feljebb megy! :-)
2013. máj. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!