Ha nem megy fel a hő nem is volt ovuláció?
Az az igazság, hogy május 5. óta mérem nyelv alatt, azelőtt hónaljban mértem. Tudom, hogy így nem lehet sokmindenre következtetni, de 5-én pl. 36,4 volt a hőm, ma pedig csak 36,1! Ez normális? És elvileg most volt az ovum! Legalábbis úgy éreztem! A tojásfehérjés nyák, lement a hőm, a derekam előtte egy hétig majd leszakadt! Szurkált a petefészkem. Szerintetek? Olyan tanácstalan vagyok?
Tényleg ne idegesitsd magad,de valóban igaz hogy cikk-cakkos a görbéd és alacsony a hő,és nem ment fel egyenlőre úgy ahogy kellett volna.Egyik gondolatom hogy nem tudott a tüsződ még kirepedni.Megmutatom az enyémet a múlt havit és az előző havit,ebben a hónapban nem készítettem,mert majd látod hogy miért...talán ezzel tudok segíteni.De tényleg ne aggódj,mert még csak most kezdted a mérést. :)
és a másik hónap
Köszönöm szépen a válaszokat, szóval akkor ne aggódjak. Lehetséges akkor, hogy nem reped meg a tüszőm és mégis érzem az ovulációs fájdalmat? Minden hónapban éreztem a nyákot, de sosem jön meg időben. PCO gyanús is vagyok, bár nem láttak még cisztát a petefészkemen. De az összes tünetem megvan.
Egyébként lehet, hogy tudatlan vagyok, de nem jöttem rá, hogy miért nem folytattad a diagrammot? Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!