Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után pár nappal...

Peteérés után pár nappal mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
Nem megszakításosan,hanem rendesen,h a pasi beleélvez a nőbe.
2013. máj. 14. 16:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mivel a petesejt 24 óráig életképes, így pár nappal peteérés után semmi.
2013. máj. 14. 16:14
 2/17 anonim ***** válasza:

és a petesejt is "fárad" tehát a 23.-24. órában se olyan "jó"

ezeket nehéz belőni, ezért van az, hogy azért a babára kell várni picikét!

2013. máj. 14. 16:25
 3/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg akkor volt peteérés, amikor gondolod, akkor pár nappal utána a teherbeesés esélye 0.

Ugyanis a petesejt maximum 24 óráig megtermékenyíthető (de sokak szerint inkább csak 12 óráig).

2013. máj. 14. 16:58
 4/17 A kérdező kommentje:

Sosem gondoltam volna,h ennyire nehéz teherbe esni.. o.O

Kemény 1 óra dönt el mindent. Mindennek szép sorjában be kell következnie,mert különben lesz lesz babóca.

Hm....

2013. máj. 14. 17:19
 5/17 A kérdező kommentje:
jaaaj, elírtam. 1 nap :)))
2013. máj. 14. 17:31
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen, nem olyan egyszerű a dolog. Egy neves magyar genetikus szerint, ha nagyon jól időzít a pár és a petesejt meg a hímivarsejt tud időben találkozni, akkor is csak 30% az esély a teherbe esésre. Persze, ez nem érv, hogy ne védekezz, mert ha azt nézzük, nem halt ki az emberiség, szóval egész szép arány azért... Egyébként peteérés után mennyi az esély?

Matematikailag kevés, én mégis az elméletileg meglévő peteérésem után lettem terhes, most 26 hetes vagyok, kislány lesz. :) Szóval, lehet, hogy kicsi, de itt a babánk élő példa, hogy igenis, peteérés után teherbe lehet esni. (Igaz, mi terveztük a babát.)

2013. máj. 14. 20:31
 7/17 A kérdező kommentje:

Egyébként mi is tervezzük,igen!! Csak most számolgattam,h igencsak peteérés után voltunk együtt a párommal! Így valószínű,h nem sikerült ebben a hónapban!

Gratulálok Neked!!!

2013. máj. 14. 21:45
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
Nekem azt mondta a doktorom, akár egy orgazmus is kiválthat peteérést, szóval bármikor.Barátnőm mensi elmúlása után 1nappal esett teherbe
2013. máj. 15. 19:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Igeen? Akkor lehet mégis csak van remény :)
2013. máj. 15. 19:30
 10/17 A kérdező kommentje:
pozitív lett a teszt!!!!!!!!!!!!
2013. máj. 17. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!