Lehetek terhes csak ennyitől?
Tabletta sem kellett volna, úgy sem estél volna teherbe. De így meg aztán 100%, hogy nem leszel terhes.
Bár nem értem, hogy miért nem lehetett volna kotonnal megnézni, hogy "elég tág vagy-e".
9es vagyok! Én csak a 8as válaszán nevettem :)
Írtam is a kérdezőnek,h nem lehet terhes!
Az escapelle nem fogamzásgátló hanem eseményutáni tabletta!
Ha tovább lett volna gumi nélkül bent, pláne peteérés környékén azt mondom jól tetted, hogy bevetted a tabit, de így tök felesleges csak jól felborítottad vele a szervezeted mert ebből biztos nem lettél volna terhes még akkor is ha mindenki azt írja van rá esély. Persze van, de ennél az esetnél szerintem 0,01 % kb..
Utolsó, jó hogy tippelsz, de a 0,01% nagyon kevéske, a tablettával való védekezés mellett is ennél több a teherbe esés esélye (0,5%-ig), ő meg gumi nélkül beengedte a srácot.
Legalább ne mondd neki, hogy "így úgysem esel teherbe", mert legközelebb is megcsinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!