Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes csak ennyitől?

Lehetek terhes csak ennyitől?

Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtünk, de mielőtt még felhúzta volna a gumit a hegyét alig pár másodpercre (condom nélkül) belém csúsztatta, hogy megnézze elég tág vagyok-e a behatolásoz. tényleg csak nagyon kicsit volt bennem,azt is csak egy nagyon rövid időre. Ennyitől lehetek terhes vagy fent áll a lehetősége? Én mindenesetre vásároltam egy "escapelle" fogamzásgátló tablettátt biztos-ami biztos alapon.
2013. máj. 14. 15:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nagyjából 5 nap múlva kellene megjönnie. és esemény utáni tablettát vettem be. 72 órásit.
2013. máj. 14. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
9-es, leírta a kérdező, hogy Escapelle-t vett be, ami egy 72 órás esemény utáni tabletta. Azután kritizálj már, hogy végigolvastad a kérdést....
2013. máj. 14. 16:57
 13/20 anonim ***** válasza:
8-asnak szintén aktuális az előző válaszom... :SSS
2013. máj. 14. 16:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Tabletta sem kellett volna, úgy sem estél volna teherbe. De így meg aztán 100%, hogy nem leszel terhes.

Bár nem értem, hogy miért nem lehetett volna kotonnal megnézni, hogy "elég tág vagy-e".

2013. máj. 14. 17:00
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Lehet hogy tényleg feleslegesen paráztam, de jól estek a megnyugtató kommentek.
2013. máj. 14. 17:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves 12-13! Te vagy képzavarban, ugyanis a kérdező FOGAMZÁSGÁTLÓRÓL írt, nem esemény utániról a kérdésben.
2013. máj. 14. 18:23
 17/20 anonim ***** válasza:

9es vagyok! Én csak a 8as válaszán nevettem :)

Írtam is a kérdezőnek,h nem lehet terhes!

2013. máj. 14. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Az escapelle nem fogamzásgátló hanem eseményutáni tabletta!

Ha tovább lett volna gumi nélkül bent, pláne peteérés környékén azt mondom jól tetted, hogy bevetted a tabit, de így tök felesleges csak jól felborítottad vele a szervezeted mert ebből biztos nem lettél volna terhes még akkor is ha mindenki azt írja van rá esély. Persze van, de ennél az esetnél szerintem 0,01 % kb..

2013. máj. 14. 20:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, jó hogy tippelsz, de a 0,01% nagyon kevéske, a tablettával való védekezés mellett is ennél több a teherbe esés esélye (0,5%-ig), ő meg gumi nélkül beengedte a srácot.

Legalább ne mondd neki, hogy "így úgysem esel teherbe", mert legközelebb is megcsinálja...

2013. máj. 14. 20:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Jó bocsánat, nyilván nem azt akartam ezzel, hogy nyugodtan csinálják így legközelebb is, de ha belegondolsz azzal, hogy két másodpercre csinálják csak így, menzesz előtt 5-6 nappal nagyon kevéske esély van rá, szinte lehetetlen, SZinte..és egy lelkiismeretes orvos erre a szituációra nem ír fel gyógyszert mert nagyon nagyon erős és tönkreteszi a szervezetét.
2013. máj. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!