Mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Május 3. 4. én voltunk együtt! Ma kellene megjönnie, és még semmi!
Ki mutatná már a teszt?
Állandóan joghurtot ennék és rostosat innék! :)
Fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni. Pár napja jobb oldalt volt has szurka. Nagyon fáradékony vagyok! Vizsgáim lesznek pár hét mulva,és egyszerűen nem tudom magam rávenni,h tanuljak,mert állandóan aludnék.
Szerintetek sikerült a babóca?
2013. máj. 14. 14:20
1/8 anonim válasza:
HA sikerült is, még tutira nincs tünet!
HA 05.03.-04 körül volt a peteérésed, akkor talán 2-3 nap múlva kimutatja a teszt, de hány naposak a ciklusaid?
2/8 anonim válasza:
Szia! Mi pont a fent említett időben voltunk együtt, nekem is ma kellenne megjönnie. Én duphastont is szedek, ma csináltam tesztet, igaz most délután,de negatív lett. Szerintem,h a nem vagy olyan kiváncsi,mint én akkor várj holnapig és reggeli vízeletből csinálj. Én is így fogom. akkor talán már biztosabb az eredmény.Sok sikert Nektek. remélem sikerülni fog. Mióta szertnétek, első babátok lenne? Nekünk második baba lenne és 1 éve próbálkozunk. Most egy hónapja szedem a duphastont.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
Első baba lenne,és ez a legelső próbálkozásunk! Úgy izgulok! Már alig bírok várni! :)
A ciklusaim 28-30 nap ált. Megy a drukk Neked is!
2013. máj. 14. 14:30
4/8 anonim válasza:
mikor volt az utsó mensesed? peteérést tudjuk?
5/8 A kérdező kommentje:
április 16-án volt utolsó menszesz. Peteérés,meg 30. körül lehetett.
2013. máj. 14. 14:39
6/8 anonim válasza:
hááát akkor nagyon pici az esély, sőt...pé. után 3-4 nappal együtt lenni, abból ritkán van baba, ha tényleg akkor van pé.!
7/8 A kérdező kommentje:
:// Lehet tesztelek majd egyet a hétvégén. Hátha.. De az is lehet,h addigra megjön ://
2013. máj. 14. 14:52
8/8 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a teszt!!! :)))
2013. máj. 27. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!