Mi lehet? 6 napja késik. Nagyon szeretnénk babát. Nincsenek mensi tünetek, a mellbimbóm nagyobb lett és érzékeny.
Ma csináltam tesztet, reggel vettem vizeletet és most csináltam meg, de negatív. Voltam nemrég a dokimnál, mindent rendben talált. És napra pontosak voltak a vézéseim eddig.Most mi van? Mégsem leszek babás?
Gabriel teszt volt.
Szia!
Igazán nem akarlak elkeseríteni, de nagyon furán tudunk működni mi nők. Amikor először határoztam el, hogy már pedig most már babát szetnék azonnal késni kezdett az addig halál pontos mensim. És minnél jobban rágörcsoltem, annál rosszabb lett. Amikor beláttam az 5. teszt után, hogy nem vagyok várandós szépen megjött.
Először azt hondoltam,hogy valami csúnya hormonzavarom lehet, aztán a neten barangolva rájötten, hogy molyen sok lánynak "romlik el" az addig pontos ciklusa, amint rágörcsöl a babaprojektre.
Azóta megpróbálok lazítani, arra koncentrálni, hogy ha kell, majd úgy is jön a baba, és láss csodát, újra tökéletesen beállt a 28 napos ciklusom.
Azért szorítok a babáért! Ha nem most, akkor egy hónap múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!