A GYNEX csep segitségével kinek sikerült teherbeesnie? Most akarom kipróbálni és nem tudom hogy menyire hatásos.
Szia!
Harmadik hete szedem, de nem tudom, hogy ennyi idő elég-e hogy hasson. Szombat-vasárnapra nem várnám. Pár napig volt mellfeszülésem, most csak enyhén. Nem érzem úgy, hogy összejött volna, de hát bízom benne.
Remélem hatásos, mert már 8 hónapja próbálkozunk. De sok jót olvastam róla.
Bocsi, hogy érdemben nem tudtam válaszolni a kérdésedre.
Ti mióta próbálkoztok?
Minden jót!
Engem az orvosom még egy vérvételre sem küld el, pedig nem kevés pénzt szoktam ott hagyni nála egy-egy vizsgálatra. :( Most keresek másik nődokit.
Próbáld ki, ártani nem ártasz vele, de szerintem kell neki idő, mire kifejti jótékony hatását. Csak a folyadékbevitelre nagyon figyelj, sajnos én nem erőltettem eléggé a folyadékot, és meg is kínlódtam vele, de szerencsére már elmúlt.
Sok mindent kipróbáltam, barátcserje kapszula, cickafark-palástfű tea, de sajnos egyik sem segített. Most ebben nagyon bízom.
Sok sikert Nektek, és mihamarabbi babásodást!
1. voltam
Úgy tudom, hogy néhány kúra kell. (3 hét +1 hét szünet)
De a folyadék tényleg fontos napi 3 liter!
Kedves 21:20 -as
Mennit szedtél a Gyexből, hogy így beindúlt a szervezeted?
És egyébként a többiektől is kérdezem, hogy hány cseppet szedtek belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!