Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. napja késik, a mai tesztem...

5. napja késik, a mai tesztem (reggeli) negativ. Lehetséges hogy mégis kisbabát várok? Van akinek szintén nem mutatta ki a tesz csak késöbb?

Figyelt kérdés
Eddig szabályos 28-29 naposak voltak a cuklusaim,ezért is nem értem mi lehet a késés oka. Szeretnénk kisbabát,de nem tudom ez mennyire valószínü 5db negativ teszt mellett...
2013. máj. 12. 08:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy olcsó volt!:) Igazából két hónapja aktívan de már 1 éve nem szedek gyógyszert ,sajna párom kezdeti lelkesedése alább hagyott a félelmei miatt. és hát nem a szavak ember így nehezen tudtam kiszedni belőle a dolgokat!:) Na nagy nehezen kinyögte, hogy ő szeretne de fél:) megbeszéltük aztán most már jobban csalódik mint én:) Már másról sem tud beszélni mint a piciről!:)  Sajna mi kicsit pad helyzetben vagyunk mert ő kint dolgozik és nem mindig van jókor itthon de nem adjuk fel!:) Első baba lenne nálatok?
2013. máj. 12. 17:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Érdekes,pedig a férfiak általában jobban viseleik az ilyenfajta "kudarcokat",vagy csak nem mutatják ki :)És milyen sürün jár haza a férjed? Remélem mihamarabb sikerül a babóka nektek is. Nekünk elsö baba lenne,ezért is vagyok ennyire izgatott. A szavaidból kivéve Nálatok is elsö lenne,ugye?
2013. máj. 12. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Még nem a férjem de már 7 éve együtt vagyunk abból 5 éve élünk együtt!! :) Ő nagyon kitudja mutatni az ilyenfajta csalódásait de ha a problémákról van szó akkor én vagyok az aki felhozza ( ennyi év után is furcsa hogy lehet ennyire ellentétes bizonyos dolgokban)  hetente jár haza de csak úgy hogy este érkezik másnap este megy is vissza! Ez így nagyon kevés sajnos:( Én is örülnék már neki nagyon:) Igen nálunk is az első lenne!!Ezért is írtam hogy nem e görcsölsz rá mert én az elején nagyon de most már úgy vagyok vele majd jön ha jönni akar:) Csak olyan nehéz kivárni a teszt időszakot!
2013. máj. 12. 17:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem is 29 naposak a ciklusaim, én az xepillel teszteltem, igaz a ciklusom 37. napján, így már nagyon erős kétcsíkos lett. Szerintem még várj 2 napot, hátha még korán teszteltél. Sok sikert! :)
2013. máj. 12. 18:36
 15/19 A kérdező kommentje:

Akkor nálatok tényleg nem mindig sikerül peteérés körül együtt lennetek,na de hátha most sikerült :) szorítok Neked!

Utolsónak pedig gratulálok :) De te elötte nem is teszteltél?

2013. máj. 12. 19:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Holnap fogok tesztelni,ha egyáltalán szükség lesz még rá,ugyanis ma a 7. késös napon reggel elkezdtem "barnázni",de olyan kevés hogy még tampon sem kell... De a hasam is görcsölget,szóval szerintem reggelre megjön rendesen. Már alig várom hogy ismét akcióba lendüljünk :D
2013. máj. 14. 16:51
 17/19 anonim válasza:
Siasztok! Én is drukkolok mindegyikőtöknek! Végül nem mentem orvoshoz, mert hétfőn reggelre rendesen megjött, előtte 3 napig valami kis barnás jött csak, lement a hasam, már nem feszül és a közérzetem meg a kedvem is sokkal jobb, szóval nálam még nincs semmi úgy néz ki, de nem is baj, mert a párommal még el akarunk menni pár vizsgálatra mielőtt belevágunk.
2013. máj. 14. 17:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Jol gondoltam,ma reggelre hatalmas görcsök kisereteben megjött rendesen...nem ertem miert kesett 1 hetet,soha nem szokott. Uj honap,uj eselyek :) Bocsi az ekezetekert,de kulföldröl irok.
2013. máj. 15. 07:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is megjött :( De nem adjuk fel!!:) 13-as voltam
2013. máj. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!