Van aki május 20 körül nem várja?
Hogy érzitek magatokat, esetleg görbe?
Drukkoljunk együtt egymásnak:)
Jó reggelt Csajok ! Remélem nálatok jobb a helyezet mint nálam. Nekem lement a höm ,igaz 1 órával korábban mértem mert megébredtem.
Jó reggelt!!
Nálam fent van még, reggel csináltam egy tesztet, kórházi ami nem érzékeny és halványan látszik rajta a második csík!!!!!!!!!Még szemüveg, fény se kell hozzá és szétszedni se kellett:)))))
Még nem merem beleélni magam, ma elmegyünk venni még tesztet és vasárnap reggel megismétlem:))))
Utolsó amíg nem jön meg van remény!!!
Kedves Kérdező!! Halkan gratulálok én is!!! Remélem,h szép pozit tesztelsz!!! :) Drukk mindenkinek!!!
Első :))
Köszönöm!!!!Vettem még teszteket ma, meg fogom ismételni holnap is meg utána is!!!!:)))))))))))))
Alig hiszem el, de nem tudom lefotózni mert tök homályos a kép. Pedig áttetetném negatívba is, hogy jól látok, de tuti jól, mert én még eddig minden halvány tesztet felismertem:) Tény hogy korai volt, de nem tudtam ellenállni!!!
nekem igy alakult a mai höm :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!