Milyen furcsa ételeket kívántatok meg a terhesség elején, és alatta?
Húú, lehet még csak most kéne sexelni hogy baba legyen!!!
Ez még tuti nem a terhesség miatti kívánósság...
Én mindenféle furcsaságot kívántam. Szerencsére többnyire valahogy egészséges cuccokat.
Grillcsirkét eperrel, kovi ubit és banánt egyszerre, mindent ami csípős. ami nem egszséges: sültkrumpli vanília fagyival :)
Ha 20.ára nem várod, akkor még épp csak megvolt az együttlét, ebből még nem következtetnék várandóságra, inkább csak a tudatalattid...
De azért drukkolok, csak azért írtam, hogy ne lovald bele magad...
Jaa nem gondoltam hogy a kovi ubi miatt jel hogy sikerült, csak gondoltam leírom:) Ovum már megvolt, tüszőrepi is:) Az előző terhességemnél ovu után egy héttel már kívántam amúgy a savanyú paprikát, zsákszámra:))))Sajnos nem maradt velünk.
Ilyen a görbém:)
Huhhh, akkor az enyém semmi a tietekehez képest :))) szekelykaposzta hagymás krumplival csalamadeval és kiflivel:) aztán formettis sos süti fagyival:))
20+2hkm
Én nem kívántam semmi különöset,egyáltalán nem voltam kívánós. :) Kolléganőm epres palacsintát evett füstölt sajttal,kovi ubival :D
Nagyon nagyon gratulálok Neked a babához!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!