Ez most, hogy is van? Menstruacio utan egybol?
Elotortenet:
Marciusban egyutt voltunk a parommal vedekezes nelkul. Azota lassan ket honap telt el. Mivel mar volt olyan korabban,hogy egy honap menzeszem kimaradt(minden ok nelkul-talan stressz) most sem ,,aggodtam.`` Fokepp,mert ereztem,hogy feszul a mellem es azt gondoltam na lassan, lassan megjon. Azonban egy hete elajultam es a szagokra is nagyon erzekeny lettem plussz az etvagyam is nagyon rossz. Megcsinaltam a tesztet es azt irja,hogy terhes vagyok(olyat csinaltam ami kiirja) Utana csinaltam megegyet es megint azt irta,hogy terhes vagyok. Terhessegre valo jelek is meg vannak. Egy valamit azonban nem ertek. A menstruaciom utan NEGY nappal voltunk egyutt. Akkor a teherbe eses eselye eleg kicsi, nem? Szoval lehet,hogy meg a menstruaciom elott fogant meg a baba? De nem igazan hiszem,mert elotte nem nagyon voltunk egyutt...
Elore is koszonom mindenkinek a valaszat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!