Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után pár nappal volt...

Peteérés után pár nappal volt egy kis barna folyásom (ami sosem szokott lenni) és azóta görcsölök is folyamatosan . Az utóbbi napokban este ráz a hideg, nehezen tudok elaludni.4 nap van még a nemvártig. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 14:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
pont most írtam egy másik kérdéshez, hogy nekem ma jött meg 2 nap késés után, de csak egy kis barna folt volt egész nap és nyomást érzek az alhasamon. Szóval ez nagyon fura, mert nem ilyen szokott lenni, meg ez az egész menstruációs időszakom most teljesen más. de én ezt már menstruációnak könyveltem el.
2009. okt. 6. 20:32
 12/13 anonim válasza:

Tudom régi kérdés, de pont ebben a cipőben vagyok 7Dpo. Ugyan azok a tünetek mint neked plusz derék fájás és mell fájás. 31 napos ciklusok kb. Kis barnázás este ami nem szokott előtte. 5-6 dpo éles szúrás, lépésre is érezhető volt, ma már csak tompa fájás.

Mi lett belőle kedves kérdező? Nektek csajok? Akinek ilyen tünetevolt, van esély babára?

2023. okt. 2. 18:36
 13/13 anonim válasza:
Persze látom, hogy az a hónap nem volt sikeres amikor kérdezted, milyen volt amikor sikerült?
2023. okt. 2. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!