Sarah23 kérdése:
Nyíregyházán jó női nőgyógyászt tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Köszönöm aki segít:)2013. máj. 10. 13:49
1/4 anonim válasza:
Dr. Ràcz Krisztina nagyon kedves, segítőkész, őt jó szívvel ajánlom. :)
2/4 anonim válasza:
Dr. Fábián Antal (ő már adjunktus)
3/4 anonim válasza:
Szia! Én Dr Petróczy Ottóhoz járok,nálam szültem a kisfiamat is. Nagyon tudom neked ajánlani,több ismerősömnek ajánlottam,és mind nagyon meg volt vele elégedve. Lelkiismeretes doki,nagyon is. Jó a humora,és bármi hülyeséget kérdezhetsz tőle,mindenre válaszol.Én amikor szültem rákérdeztem az árra,és csak annyit mondott,hogy úgy csináljuk hogy mindenkinek jó legyen. Árat nem mondott,és miután megszültem,magamtól adtam neki pénzt. Császárral szültem. Ha kell a száma,szólj megadom a rendelő számát,ott tudsz majd időpontot kérni!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi csajok!Rácz krisztina rendel??azt hallottam hogy szül,,de nem tudom,,,,tudtok telo számot adni???ez az Ottot nem ismerem de elfogadom a telo számát:)
2013. máj. 11. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!