Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteljek vagy ne? Mit...

Teszteljek vagy ne? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A pocim fájdogált 2 nappal ezelőtt de most semmi.Tehát ma telt el 16 nap a pé óta.Nekem mindig megjött még eddig 14 vagy 15 napra a pé után.Szerintetek lehet egy kis manócska?

[link]

2009. szept. 30. 06:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá esély, főleg, ha szabályosak a ciklusaid és most késik. Elvileg, ha baba van, már kimutatja a teszt. Én szorítok, majd írd meg az eredményt!
2009. szept. 30. 07:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem értem miért esett a hőm 3 tizedet.ez szerintem nem igazán jó.Eddig ha 3 tizedet esett mindig megjött.Most meg semmi.De tüneteim sincsenek.Semmi a világon.Nagyon szeretném ha baba lenne.
2009. szept. 30. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Tesztelhetsz szerintem, ha leesik a hö de, szépen vissza is kuszik, akkor még lehet baba! :) Szoritok!
2009. szept. 30. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajna nincsen baba tegnap megjött.:(Remélem legközelebb sikerül.
2009. okt. 1. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!