Knek csináltak már inszeminációt? Mennyibe kerül, fáj, hogyan csinálják?
7 inszemem volt, sajnos nem sikerültek :(
Kaptam clostit és merionalt, napi 1-1 adagot a ciklus 5.napjától 5 napon át :)
Aztán amikor 23mm-esek lettek a tüszőim, akkor kaptam meg a párom spermiumjait :)
Egy nagyon vékony kis müanyag csővön keresztül (fecskendőre helyezett kis cső) fellövik a petevezetőd aljáig, onnan már könnyen felmennek a spermiumok a petesejtedig :)
Nem fáj!!!!!!
Nekem 4 volt belőle tavaly. 40e volt egy beavatkozás magánklinikán, 10e a gyógyszer (closty és duphaston), de a gyógyszerek ára attól függ, mennyire vagy jól stimulálható, ha a clostytól érnek meg tüszőid, nem drága a gyógyszer, nekem 3-4 is lett tőle egy hónapban. De sajnos mégsem jött össze.
Az első lombik viszont igen. Végre :)
Ja, fájni nem fáj, picit kellemetlen, kb. mint egy rákszűrés.
Sok sikert neked!
12 hkm
Ahogy látom a sok válaszbòl,amit pwben is kaptam lassan népbetegség lesz ez is..
köszönöm mindenkinek aki írt Nekem.
még egy kérdés..ezt csak magánklinikán csinàljàk?
Igen, sajnos népbetegség. Mi lesz a gyerekeinkkel, ha már most ez van?
Nekem az első inszem sikerült, abszolút nem fáj, fél perc (se) az egész művelet.
Most a Kaáliban 45000-ért csinálják.
Nem magánban ingyenes, csak nekünk arról rossz tapasztalatunk volt.Most a tesót is inszemmel próbáljuk, a második eredményét várom.
Remélem jó hírekkel szolgálnak majd :)
S jön a kis tesó :)
Mi elvileg ma kapjuk meg a bakteriális tenyésztés eredményét..ma hívjuk fel Őket,hogy meg van-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!