Szerintetek a hőmérséklet megugrásánál mikor legyünk együtt?
Figyelt kérdés
Péntek reggel és hétfőn reggel együtt voltunk a párommal, de a hőm vasárnap reggelment fel 36,9 tegnap 36,8 és ma 36,7. Sajnos a Vasárnap nem úgy alakult hogy bevessünk mindent .Ja és fontos lehet , hogy a Hőm szerdán nagyon alacsony volt 36.2.
Ebben az esetben szerintetek van esélyünk a babára? Vagy pont korán ill későn történt a dolog.
2009. szept. 29. 16:49
1/5 anonim válasza:
Ha most leesett a hőd,szerintem még nem volt peteérésed.
Peteérés után fönt kell,hogy maradjon!
2/5 anonim válasza:
Nem hő emelkedéskor,hanem leeséskor kell "akciózni".
A peteérés hőleeséskor van,utána emelkednie kell a hőnek.
3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak, a hő leesés múlthéten szerdán volt, ma még csak kedd van. Ha egyébként jót jelent pont aznap reggel is együtt voltunk.
2009. szept. 29. 16:58
4/5 anonim válasza:
ha szerdán esett le a höd, és elötte hétfön együtt voltatok, addig élnek a spermák még nyugi
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat mindenkitől, mégegyszer neki futok.
23-án szerdán esett le a hőm. 23-án, 25-én és 28-án voltunk együtt.a 36,9 27-én volt ésazóta is magasabb a megszokottnál.
köszönöm az eddigi válaszokat is.
2009. szept. 29. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!