A terhességi teszten mindig látszódik a második csík helye?
Figyelt kérdés
Nem fehér, hanem nagyon halványan rózsaszín, de vékonyabb mint a kontrollcsík és forgatni kell hogy lássuk. A tegnap esti is ugyan ilyen mint ez, miért van ez, ugye ezzel nem kell foglalkozni?2013. máj. 7. 16:58
11/14 anonim válasza:
Juuuuuj a párod milyen!!!! Gyermekellenes?Ês ha te kisbabát szerertnèl,akkor mi van?!
12/14 anonim válasza:
Gyermekellenesnek védekezéskor kell lenni, nem amikor pozitív a teszt. Aki nem akar babát védekezzen (akár duplán is). "Abortuszra kellene mennem" kijelentéssel meg nem értek egyet. Ha a párom ilyet kérne tőlem, nem én mennék, hanem ő, ahova akar. Szerintem ez így működik. Az én véleményem szerint, akinek ver a szíve az él (kb. 6 héttől). Onnantól pedig bántani mást gyilkosság.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen gyermek ellenes,nagyon.Sajnos. Én bármit meg adnék egy gyerkőcért,de szeretem Őt is.Úgyhogy várok türelmesen hátha megtörténik a csoda,hogy belátja hogy jó lenne ha nem csak ketten lennénk. Egyébként vigyázunk,és nem is gondoltam hogy becsúszott volna a baba,de azért teszteltem,mert idegesít,hogy miért nem jön meg.
2013. máj. 7. 19:27
14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként,valamilyen szinten igazad van,hogy Ő menne ha ilyenre kérne,de egy egyedül álló anyának nem hiszem hogy olyan könnyű volna felnevelni a gyereket,mennyi a gyes vagy gyed nem is tudom mit kapnak ilyenkor kb 30-40 ezer,mivel nekem nincsen saját lakásom,albérletbe kéne mennem. A szüleimmel nem jó a kapcsolatom,óvódás koromban elhagyott apám,anyám ezután az alkoholba menekült,nem bírta feldolgozni,szóval rájuk sem számíthatnék.Szóval nem volna egyszerű. De nagyon szeretnék kisbabát ez tény,csak muszáj várnom vele,hátha a páromnak lesz más belátása.
2013. máj. 7. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!