Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek Clostilbegyt-et írtak...

Akinek Clostilbegyt-et írtak fel, az mire kapta, milyen gond volt? Milyen kivizsgálás volt előtte? Hatott?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.. nekem ez a második hónapom, elvileg van peteérésem, de mégsem jön a baba, ezért kaptam a clostyt. Márcsak azt kell megtudnom hogy mikorra teszi az ovut, mert lehet tőle akár hamarabb is.
2009. okt. 2. 16:05
 12/15 anonim válasza:

Én nemtom mit tegyek mert kiderült,h a pajzsmirigyvizsg.-on

a TSH 3,51 lett és az nem vmi jó...ettől még szedhetem a clostit?

2009. okt. 2. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Az 5 hetes km vagyok.

Nekem is rossz volt először a TSH-m, iratsd fel a TSH csökkentő gyógyszert, 25 mikrogramm elég neked, de a babához 2 alá le kell vinni a TSH-t! Nekem 5 volt, amikor elvetéltem!!!

Addig ne próbálkozzatok! 1 hónapot már megéri várni! Szeded 4 hétig, aztán újra kontroll!

2009. okt. 2. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Amikor fel írják a clostit csak egy havi van benne? Még nem váltottam ki, most még ugysem kell. És az ára nem tul drága ugye?
2009. okt. 2. 19:54
 15/15 A kérdező kommentje:
nekem 3 havi adagot írtak, 1 dobozban 1 havi adag, azaz 10 db van. (legalábbis annak aki 2x1-et szed 5 napig)Nem volt drága, 2000 alatt volt a 3 ha jól emlékszem.
2009. okt. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!