Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szedek gyógyszert, bár igaz, hogy többször is elfelejtettem bevenni, nem ugyanabban az időpontban szedtem be.Émelygés, öklendezés, reggeli hőemelkedés van egy hete, múlt héten volt szúrkálás ott lent pár napig, meg ez a "meg akar jönni" féle érzés. Most csak nyom a hasam, és néha a mellembe nyilall valami eddig ismeretlen és farkas éhes vagyok, a hasam meg tök puffadt. A teszt negatív lett, bár olyat vettem, ami a mensi kimaradása utáni 1. naptól releváns. A mensimnek viszont csak jövő hét vége felé kell jönnie, így ez nem info.Ha már nincs az a szurkálós érzés, csak inkább feszít a hasam, lehetek terhes? Vagy ezt csak abból tudhatom meg, h. megjön e jöv. héten? Köszi a választ a tapasztaltaknak!2009. szept. 29. 15:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem biztosan nem lehetsz terhes!
Én is össze-vissza szedem, de ha minden nap legalább eszedbe jut, hogy beszedd, akkor nem lehetsz-szerintem.
pláne ilyenkor még tünet sincs, ha csak másfél hét múlva kell megjönnie. ez vagy vírus, vagy csak beképzeled.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha, de ha több nap volt, hogy be se szedtem a gyógyszert?
2009. szept. 29. 16:38
3/4 anonim válasza:
szia! ha tényleg nem vetted be és ez többször is előfordult akkor sajnos azt kell mondanom h könnyen lehet h terhes vagy! Ezt viszont csak a menzeszed kimaradása után fogod megtudni! addig is drukkolok h ne legyen baba!
4/4 anonim válasza:
az a baj, h ha nem pontosan szeded a gyógyszert, az iszonyat problémákat tud okozni. Nem a terhességre gondolok, hanem a hormonok terén.
Cagy esetleg szeretnél babát, és azért nem vetted be a gyógyszert?
Javaslom h ha ilyen feledékeny vagy, akkor inkább gumival védekezzetek, mert ez így semmit sem ér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!