Ha nekem 32 napos a ciklusom és 23jött meg áprilisban akkor mikor van peteérésem? Mikor kellene szexelnünk, hogy összejöjjön a baba?
Figyelt kérdés
Párommal május 1-e óta csináltuk először védekezés nélkül és azóta szinte minden nap,mert így esik jól nem csak azért mert gyereket szeretnénk...2013. máj. 6. 21:20
1/6 anonim válasza:
A várttól (jelen esetben nem várttól) visszafelé 14 nap.
2/6 anonim válasza:
Google -> peteérés kalkulàtor. Èn ezzel szàmolgattam
3/6 anonim válasza:
Ha 2 naponta együtt avgytok az is bőven elég. Föleg a középidben legyetek együtt legalább két naponta. De ha nai egyszer vagytok akkor mindegy mikro van a petrérésed mert még a 2 naponta kettővel is betalálnátok. ugyanis a spermium akár pár napig is elél a nőben. Viszont jó ha tudod hogy a teherbeesésnek még akkor is csak kb 20% az esélye ha akkor is van együttlét vagy spermium a nőben amikro van peteérés. Szóval attól hogy akkor vagytoke gyütt még nem kötelező megtörténnie a megtermékenyülésnek. A magyar átlag a 4 hónap ami alatt a magyar párok többségénél sikerül. Ettől még nincs semmi gond sak épp nem jön össez rögötn a legtöbb párnak.
4/6 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom, nem is varok el magamtól lehetetlen dolgokat. adok jdot magamnak, csak azert tegyuk meg amit lehet:)
2013. máj. 7. 10:31
5/6 anonim válasza:
Ha mindketten egészségesek vagytok akkor nem kell semmi! Ugyanúgy fog sikerülni mint ha szedsz bármit! Inkább az a fontos hogy kezdj el vitamint szedni! Annyi egyenlőre bőven elég!
6/6 A kérdező kommentje:
mit szedjek? dehogy szedek semmit
2013. máj. 7. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!