Még nem menstruálok és szexeltünk akkor teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 16:18
11/20 anonim válasza:
Jesszusom hány éves vagy ha 16 és nem menstruálsz talán orvoshoz kellene fordulnod, ha meg 11 vagy akkor gratulálok az én időmbe 12 évesen még a barbi baba volt a menő. Talán azért nem menstruálsz mert terhes vagy és majd ha rúg a pici rájössz. 10 éves a lányom komolyan mondom résen kell lennem!
12/20 anonim válasza:
Jól van 10-es köszönöm az ingyenes felvilágosítást és biosz órát. Nyugodt lehetsz hogy az én gyerekeim nem fognak 14 15 évesen szexelni, és tudni fogják mi az a védekezés. Lehet hogy egy tudatlan nő vagyok, és nem értek a menstruáció előtti illetve nélküli teherbeeséshez, de mint már írtam nekem legalább van annyi eszem hogy nem állok le vitatkozni egy idegennel egy névtelen oldalon csak hogy az igazamat bizonygassam. De ha neked ettől könnyebb a lelked, felőllem csak rajta. Kedves kérdező te meg védekezz vagy ne szexelj, esetleg beszélj anyukáddal és kérj tőle tanácsot, elvégre az a dolga hogy felvilágosítást adjon.
13/20 anonim válasza:
Ennyit kérdeztem tegnap: hány éves vagy?
Törölték, pedig nagyon érdekelne, mert a válasz szempontjából nem mindegy.
14/20 anonim válasza:
Ezt én is kérdeztem h.hány éves. Vagy 11,de az akkor fa*a. Vagy 16 későn érő. Ezt már nem tudjuk meg.
15/20 anonim válasza:
Vagy szules utan meg nem jött meg még a menstruacioja....
16/20 anonim válasza:
Igen ez sem rossz elmélet! Kérdező kicsit pontosíts már h.mi is a helyzet?
17/20 anonim válasza:
Lehet hogy kamu a válaszolók meg itt vitatkoznak. Ez szép gratulálok!
18/20 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen 14 vagyok, még sohase volt mezneszem. És anyukámra is késön ért. De nem szeretném őt kérdezni azért ide irtam.
2013. máj. 7. 21:46
20/20 anonim válasza:
Hát ne is kérdezd mert lehet h.kiütöd nála a biztosítékot. Ha nem menstruálsz még akkor még a szexre sem vagy nagyon megéredve szerintem várhattál volna vele, nem maradttál volna le semmiről ha vársz pár évet. A mai világban már cikinek számít ha a lányok szüzek 12-14 évesen? Én már írtam ide van egy 10éves lányom és elfigyelem mik mennek a suliba és sulin kívül hát frászt kapok. Amikor a 6.-os gyerek cigit kér a 7.-es meg a parkban szexszel este 9-kor. Kutyasétáltatáskor már volt ebben részem. No de a vissza térve a problémádra. Ha már így alakult h.élsz nemi életet akkor védekezz gumival nem csak a terhességtől, de a nemi betegségektől is megvéd, ha nem szakad ki. Fog.gátlót még nem szedhetsz mert nem menstruálsz és amúgy is fiatal vagy ahoz h.hormonoknak tedd ki magad. Tehát marad az óvszer és ez nem ciki mondd meg a barátodnak gumi nélkül nincs matatás mert neked ez fontos ha nem akarja akkor meg mondjad neki nem fekszel le vele. Igazából nem kell hozzá sok h.megjöjjön, bőven benne vagy a korban h.menstruálj aztán egyszer megérik egy petéd és tényleg megtermékenyülsz úgy, hogy akkor még nem is fogsz menstruálni 9hónapig. Mivel észre sem vennéd h.baba van a pocidban csak ha rúgna. Jah és a "majd vigyázoknak" ne dőlj be mármint h.gumi nélkül van szex és nem élvez beléd mert a férfi előváladéktól is teherbe lehet esni. Bocsi a hosszúra sikeredett előadásért. Nem bíztatni akarlak h.szexszelj, de ha már megtörtént nem tehetsz mást mint vigyázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!