Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 27 napos ciklusaim vannak,19....

27 napos ciklusaim vannak,19. napon tartok, miért nem húz be semmit a gép? Görbém csatolva.

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 29. 08:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ma reggelre elég intenzíven szúrkált a méhem. Nem szokott ilyen lenni. Mi okozza?
2009. szept. 29. 08:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom miért nem huzza be, de a 14-15. napon volt péd!
2009. szept. 29. 08:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a 13. napon volt az ovud. Nem mindig húzza be jól vagy időben sajnos... MA vagy a 6.dpo-n és ha sikerült, akkor mostanában kezdődhet a beágyazódás, azt akár érzeheted is. De ez csak mind ha. Tudod... Muszáj kivárni a végét, mert könnyen csalódhat az ember. Én és várom a holnapot és bízom benne,h nem jön meg. Végig én is az ovu után szúrkálódtam,kiváncsi vagyok,hogy ez egy mensi jele, vagy megéreztem...
2009. szept. 29. 08:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Hú az nem jó, mert akkor nem tudtunk együtt lenni. Sikertelen ez a hónap is?:(
2009. szept. 29. 08:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Másodiknak is köszi. Jobban örülnék a 13. napnak, mert akkor lehet esély. Bízzunk benne, hogy ezek a szúrkálódások jót jelentenek.
2009. szept. 29. 08:31
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
A 13. napon esett le a hö /tüszörepedés/, de peteérés akkor van, mikor elkezd felfelé menni, nem az nap mikor leesett a hö! De ebböl még bàrmi lehet!:)
2009. szept. 29. 08:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam mikor leesik a hő akkor van peteérés, és mikor tüszőrepedés van, akkor megy fel a hő, mert a progreszteron felnyomja.
2009. szept. 29. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom,mint Te,kedves Kérdező!:)))Ja és a spermiumok akár még egy hétig is eléldegélnek,szóval mindíg van remény!:)))Tudod,ha jönni akar...
2009. szept. 29. 10:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Édes vagy köszi:)
2009. szept. 29. 10:37
 10/11 anonim ***** válasza:

A peteérés a menszeszed óta tartott, az iugyanis egy folyamat, nem pedig egy pillanat műve. (Az alma sem érik meg egy másodperc alatt...)

Tüszőrepedésed a hőgörbe alapján a 14. napon lehetett, mert aznap ugrott meg a hőd felfelé. A hőleesés nem a tüszőrepedés jele, hanem csak az ELŐJELE.

Nem tudom, ki terjeszti buzgón azt a hülyeséget, hogy ovuláció után van a peteérés, de álljon már le vele, mert nagyon nincs igaza!!!

2009. szept. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!