Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapelőtt teljesen pozi...

Tegnapelőtt teljesen pozi volt az ovutesztem, tegnap halványodott kicsit, ma már semmi, célszerű ma éjjel még együtt lennünk?

Figyelt kérdés
Még mindíg fáj a hasam,lehet még nem volt ovulációm?
2009. szept. 28. 19:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Már csak nekem nem jött válasz...Lehet ennyire buta a kérdés!?:(
2009. szept. 28. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem buta a kérdés, ne viccelj már:-)

Szóval, ha a pozi napok után az első negatív napon kell szeretkezni mindenképpen, Mi úgy szoktuk hogy utána 2 naponta vagyunk együtt.

Mennyi ideje próbálkoztok? Mi 4 hónapja..de nem akar sikerülni:-(

2009. szept. 29. 07:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Már hat hónapja,de nem akar össtejönni.:(Az ovutesztet csak most próbáltam először,de nem egyértelmű a használata számomra.Melyik a negatív nap,amikor halványodik vagy amikor már szinte teljesen eltünt a 2. csík?

4 hónap azért nem tűnik soknak,biztos sikerülni fog Nektek hamarosan!:)Minden jót,mihamarabbi babásodást!:)

Köszi,hogy írtál!

2009. szept. 29. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Pozitiv nap: Ha a két csík színe egyforma erősségű, vagy a T erősebb, mint a C.

Negatív nap: Amikor a T (akár csak egy árnyalattal is), de halványabb, mint a C.

Peteérés általában az első negatív napon van. Utána fokozatosan halványodik majd a teszt, ahogy ürül az LH. Ez a hormon mindig jelen van a szervezetben, hol erősebben(peteérés), hol kevésbé (ciklus többi napja)

Használható jóstesztként is, de akkor reggel, az első pisiből kell megcsinálni, több napon át. Ha fokozatosan erősödik, az jó, mert az LH és a HCG nagyon hasonló egymáshoz. De nem szabad készpénznek venni, mert van, akinek nem lett pozi az LH tesztje, amikor terhes volt.

Bővebbet ezen az oldalon olvashatsz:

[link]

Sok sikert!!!

2009. szept. 29. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Csak nekem az a furcsa,hogy nem volt fokozatosság...Egyik nap semmi,aztán hirtelen megugrott a következő nap,utána egy egész kicsit halványodott,aztán semmi...
2009. szept. 30. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!