Ha a progeszteron szintem jó, mi állhat még a barnázások mögött?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 16:34
1/8 anonim válasza:
Nekem pl. volt egy kis felgyülemlés és abba egy picike vér volt. Ahogy a baba beásta magát valahogy okozott egy picike kis "sebet" kis túlburjánzást, nem is tudom minek hívjam, a doki felgyülemlésnek hívta. Na nekem az pár napig okozott barnázást.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem vagyok terhes,ez nem lehet! Neked viszont gratulálok a babához!
2013. máj. 3. 18:23
3/8 Roberta77 válasza:
Mennyire durva? Nekem februárban 1 hét volt...
4/8 anonim válasza:
Pl. Pajzsmirigy alulmukodes, felfazas, es meg sok egyeb.
5/8 anonim válasza:
Bocsi, úgy láttam a teherbeesés rovatba írtad, nem a női egészségbe ezért értettem félre. Elég sok minden okozhatja a barnázást, nekem minden mensi előtt 2-3 napig és utána 2-3 napig van/volt barnázásom és ez teljesen rendben volt így a doki szerint is.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem durva,másfél napig tartott,remélem ha elmúlik a mensim,nem lesz utólag is valami. a sárgatest az nem a progeszteron? Mert az jó volt nekem.
2013. máj. 4. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!